Skocz do zawartości
Makonar

Fachura! Zobaczcie jakość wyrobów!

Rekomendowane odpowiedzi

EEEEEEE tam - nie znacie sie za 1zl warto brac (pod warunkiem osobistego odbioru bez kosztow przesylki) - rozkladasz na czesci 1 i skladasz ponownie na jakiejs plytce uniwersalnej i juz - sam potencjometr jest wart kilka zl (ze nie wspomne o petardzie) :lol:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ktoś kiedyś powiedział, że "prowizorka trzyma najdłużej". sam mnóstwo układów łączyłem w byle jaką qpę i działały :mrgreen: . a potem już nie chciało mi się tego disassemblować :mrgreen: i łączyć na płytce. ale regulator śmigieł zrobiłem solidnie :wink: .

Pozdrawiam

M.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Niezłe... niezłe... rozwaliła mnie ta petarda. Ale wyobraźcie sobie co to musi być za człowiek, że taki sprzęt montuje... Ja bym go dał do Alternatywy 4. Tam był podobny poziom wykonania podzespołów :lol:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ha! Ktoś to licytuje!

No, przyznawać się, komu spodobał się ten... hmm... wynalazek? No, chyba, że ktoś kupije tę bombę domowej roboty, żeby się zemścić na miejscowej Pizzerni?

Może byśmy się tak złożyli po złotówce dla chłopaka, żeby sobie mógł normalny regulator kupić lub złożyć, a nie wszystko klejem i taśmą... ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ooo ku*** , ja pier***, o w morde ... buahahuahuahuahauha, normalnie mnie zagielo, potem rozmiazdzylo i rzucilo o sciane :P (ze smiechu) :P

:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

chlopaki, przyznac sie czyja to aukcja :!: :?: "nie krępuje sie, Albercik" :P

fajna ta 'petarda' w szkle po grzałce akwarystycznej ;)

ciekawe co by sie stalo jakbym taka wlorzyl w akwarium :?: :P

ps. gosciu ma talent ;), fajny 'radiator', jakis miedziany ... pewnie dobrze chlodzi :wink: . No i co za dobranie elemetow, do 14 ( :!: ) wentyli. profesjonalista. powinni to sprzedawac w 4max.pl ;))

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

posikałem sie buhahahhaha

uważam qrde, że brakuje tam elementów drewnianych. Zdecydowanie. Ja bym tam pier****ął jeszcze boazeryjkę ochronną. Tapeta? nie to w wersji lux.

buhahahhaha

Dołączona grafika

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Dodaj nową pozycję...