Makonar Opublikowano 15 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 15 Sierpnia 2002 http://www.allegro.pl/showitem.php?item=6861497 Mistrzostwo, i jakie estetyczne... Mimo wszystko gratuluję wiedzy i zręczności. No i specjalny dodatek dla talibów... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Holman Opublikowano 15 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 15 Sierpnia 2002 buahahahahahhhahaahahahah, co za mistrz hahahha, no dawno sie tak nie usmialem, ja chce taki kontroler wentyli! 8) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mutos Opublikowano 15 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 15 Sierpnia 2002 Bombowy sprzet!! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
libero Opublikowano 15 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 15 Sierpnia 2002 to na dole to chyba do penetracji odbytu czy innych otworkow ? Porazka ! Koles jest mistrzem :) Ach ta estetyka :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
berkut Opublikowano 15 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 15 Sierpnia 2002 bueehehhhehe, niezly typ =) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
burdzyk Opublikowano 15 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 15 Sierpnia 2002 no co wy to przeciez mistrzostwo swiata w produkcji rekodzielniczej, proponuje zglosic to do cepeli i beda to sprzedawac jako pamiatki z polski :mrgreen: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Makonar Opublikowano 15 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 15 Sierpnia 2002 No, ale ten sprzęt to chyba zasługuje na miano prawdziwego moddera, zamiast kupować w sklepie, samemu zrobić, a efekt końcowy jak widać... ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukas666 Opublikowano 15 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 15 Sierpnia 2002 jezus maria co za syf, ja bym tego nawet do rak nie wzial Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
benek Opublikowano 15 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 15 Sierpnia 2002 EEEEEEE tam - nie znacie sie za 1zl warto brac (pod warunkiem osobistego odbioru bez kosztow przesylki) - rozkladasz na czesci 1 i skladasz ponownie na jakiejs plytce uniwersalnej i juz - sam potencjometr jest wart kilka zl (ze nie wspomne o petardzie) :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Makonar Opublikowano 15 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 15 Sierpnia 2002 Tego czegoś to chyba i palnikiem na części nie rozłożysz, a petarda to przecież jakaś mordercza zabawka z detonatorem na odległość! Aż ciarki przechodzą jak pomyśleć po co komuś coś takiego! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 15 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 15 Sierpnia 2002 po jaka cholere tyle tego tam jest nie wystaryczy zwykly podencjometr :?: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jacek Opublikowano 15 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 15 Sierpnia 2002 po jaka cholere tyle tego tam jest nie wystaryczy zwykly podencjometr Raczej nie :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ToMo Opublikowano 15 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 15 Sierpnia 2002 Tą petarde można włożyć do tego "radiatorka" miedzianego i wysadzić !!! Bo do tego tylko się to nadaje :lol: Jak można włożyć taki syf do kompa ... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maluszek Opublikowano 15 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 15 Sierpnia 2002 ktoś kiedyś powiedział, że "prowizorka trzyma najdłużej". sam mnóstwo układów łączyłem w byle jaką qpę i działały :mrgreen: . a potem już nie chciało mi się tego disassemblować :mrgreen: i łączyć na płytce. ale regulator śmigieł zrobiłem solidnie :wink: . Pozdrawiam M. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MeHow Opublikowano 15 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 15 Sierpnia 2002 Niezłe... niezłe... rozwaliła mnie ta petarda. Ale wyobraźcie sobie co to musi być za człowiek, że taki sprzęt montuje... Ja bym go dał do Alternatywy 4. Tam był podobny poziom wykonania podzespołów :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fudoshin Opublikowano 15 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 15 Sierpnia 2002 Sam potencjometr chyba nie wystarczy Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bruce Opublikowano 15 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 15 Sierpnia 2002 mi ten potencjometr wyglada na jakies 0.5 wata :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jotmar Opublikowano 15 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 15 Sierpnia 2002 ja pierdziele, ale gościu to skończony kretyn, zabójca kretów :lol: i te byki ortograficzne i ten syf na photo, ja bym się wstydził za takie "dzieło" Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wofek Opublikowano 15 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 15 Sierpnia 2002 :lol: :lol: :lol: Ludzie listy piszą........... :lol: :lol: :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
libero Opublikowano 15 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 15 Sierpnia 2002 Wiecie tak sobie mysle ze mimo wszystko ze to ch**nia straszna to cos ale koles zrobil sam :) A nie kupil ! wiec od bedy mozna go pochwalic ! Tylko ze ja bym sie wstydzil to wystawic na aukcje :) Ale to juz inna sprawa Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
k2 Opublikowano 15 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 15 Sierpnia 2002 kto go spłodził? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Makonar Opublikowano 15 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 15 Sierpnia 2002 Ha! Ktoś to licytuje! No, przyznawać się, komu spodobał się ten... hmm... wynalazek? No, chyba, że ktoś kupije tę bombę domowej roboty, żeby się zemścić na miejscowej Pizzerni? Może byśmy się tak złożyli po złotówce dla chłopaka, żeby sobie mógł normalny regulator kupić lub złożyć, a nie wszystko klejem i taśmą... ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZeNeK Opublikowano 15 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 15 Sierpnia 2002 ooo ku*** , ja pier***, o w morde ... buahahuahuahuahauha, normalnie mnie zagielo, potem rozmiazdzylo i rzucilo o sciane :P (ze smiechu) :P :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: chlopaki, przyznac sie czyja to aukcja :!: :?: "nie krępuje sie, Albercik" :P fajna ta 'petarda' w szkle po grzałce akwarystycznej ;) ciekawe co by sie stalo jakbym taka wlorzyl w akwarium :?: :P ps. gosciu ma talent ;), fajny 'radiator', jakis miedziany ... pewnie dobrze chlodzi :wink: . No i co za dobranie elemetow, do 14 ( :!: ) wentyli. profesjonalista. powinni to sprzedawac w 4max.pl ;)) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
un_ix Opublikowano 15 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 15 Sierpnia 2002 :arrow: co to qr** jest. nie skomentuje tej aukcji, bo umieram ze smiechu 8O :D :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zibi322 Opublikowano 16 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 16 Sierpnia 2002 oj boli mnie brzuch .... od smiechu. a to na dole to nie jest petarda - to jest juz bron petarda jest zrobiona z papieru a to jest kur..... szklana pulapka - chcesz stracic wzrok odpal sobie. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yuri Opublikowano 16 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 16 Sierpnia 2002 :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: buahahahahhahahahhaha nie mogę :lol: :lol: jaka precyzja jakość wykonania :lol: :lol: :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arkady Opublikowano 16 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 16 Sierpnia 2002 posikałem sie buhahahhaha uważam qrde, że brakuje tam elementów drewnianych. Zdecydowanie. Ja bym tam pier****ął jeszcze boazeryjkę ochronną. Tapeta? nie to w wersji lux. buhahahhaha Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reed Opublikowano 16 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 16 Sierpnia 2002 posikałem sie buhahahhaha uważam qrde, że brakuje tam elementów drewnianych. Zdecydowanie. Ja bym tam pier****ął jeszcze boazeryjkę ochronną. Tapeta? nie to w wersji lux. buhahahhaha Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kain Opublikowano 16 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 16 Sierpnia 2002 Chyba wyślę kolesiowi z tej aukcji link do tego postu :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Makonar Opublikowano 16 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 16 Sierpnia 2002 A koleś mnie jako prowokatora całej afery zniszczy na Allegro z zemsty? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...