Skocz do zawartości
Makonar

Fachura! Zobaczcie jakość wyrobów!

Rekomendowane odpowiedzi

Pewnie, że mam ten sam login. Makonar to ja, i na forum, i na Allegro i na mojej stronie i dla znajomych.

Nie zwykłem ukrywać się pod dzięsiątkami pseudonimów.

Na Allegro koleś może się zemścić na wiele sposobów, jednym z nich byłoby zalicytowanie w mojej aukcji, wygraniej jej i sypnięcie mi gigantycznego negatywa na pół strony, o tym, żem cham, oszust i w ogóle. Nawet sobie nie wyobrażasz jak taki negatyw psuje opinię o człowieku na Allegro, a konto mam przyzwoite, od dwóch lat budowane, złote słoneczko, 190 pozytywnych opinii i niestety dwa negatywy od handlowania z kut... ami... .

To jest oczywiście, szansa na milion, ale możliwa... :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Pewnie, że mam ten sam login. Makonar to ja, i na forum, i na Allegro i na mojej stronie i dla znajomych. 

Nie zwykłem ukrywać się pod dzięsiątkami pseudonimów.

Ja mam dwa. Jeden dla świata i jeden dla allegro :) Wolę oddzielać "interesy" od przyjemności :P

Na Allegro koleś może się zemścić na wiele sposobów, jednym z nich byłoby zalicytowanie w mojej aukcji, wygraniej jej i sypnięcie mi gigantycznego negatywa na pół strony, o tym, żem cham, oszust i w ogóle. Nawet sobie nie wyobrażasz jak taki negatyw psuje opinię o człowieku na Allegro, a konto mam przyzwoite, od dwóch lat budowane, złote słoneczko, 190 pozytywnych opinii i niestety dwa negatywy od handlowania z kut... ami... . 

To jest oczywiście, szansa na milion, ale możliwa... :)

No w sumie racja :-) A tak w ogóle sprzedajesz coś teraz?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

oj boli mnie brzuch ....    od smiechu.

a to na dole to nie jest petarda - to jest juz bron

petarda jest zrobiona z papieru a to jest kur..... szklana pulapka - chcesz stracic wzrok odpal sobie.

True, trzeba być pojebem żeby się tym bawić. Dobrze że gwoździ tam nie napchał :(

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

o ile mi się wydaje, to poslkie prawo zabrania juz sprzedaży fajerwerków, że o domowej produkcji materiałach wybuchowych nie wspomnę...

No cóż, zawsze pozostaje Allegro, najlepsza pasernia, giełda nielegalnych towarów w polsce!

Pozdrawiam, użytkowników Allegro :))

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

kto go spłodził?

dobre pytanie - jakiś niedorobiony leopold chyba :)

dawno sie tak nie uśmiałem - lepsze niż galerie na bluesmoke.net buahahahahahahahahahahaha o spadłem z krzesła :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

acha, z zabawnych rzeczy, kiedyś surfowałem po aukcjach allegro i natrafiłem na obudowę, w opisie czytam: "ukradliśmy z kumplem ze sklepu "[censored]", nówka, sprawna. ".

Nawet chciałem kupić, ale ceny mieli bardzo firmowe jak na sprzęt kradziony :))) !

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A to dlatego, że aukcja zakończyła się juz jakiś czas temu.

Zdjęcia nie, choć szkoda, bo było na co popatrzeć.

Podaję opis wzrokowy, aby przynajmniej nakreślić o co szło:

"Kupa żelastwa, zbitego gwoździami, oblanego klejem i owinietego taśmą klejącą na miedzianym drucie..."

po krótce tak to wyglądało, ale trzeba przyznać użytkownikowi... ma chłopak talent :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Dodaj nową pozycję...