kain Opublikowano 16 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 16 Sierpnia 2002 Po pierwsze się śmieję, po drugie masz taki sam login i tu i na allegro? 8O Swoją drogą jak on mógłby to zrobić? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Makonar Opublikowano 16 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 16 Sierpnia 2002 Pewnie, że mam ten sam login. Makonar to ja, i na forum, i na Allegro i na mojej stronie i dla znajomych. Nie zwykłem ukrywać się pod dzięsiątkami pseudonimów. Na Allegro koleś może się zemścić na wiele sposobów, jednym z nich byłoby zalicytowanie w mojej aukcji, wygraniej jej i sypnięcie mi gigantycznego negatywa na pół strony, o tym, żem cham, oszust i w ogóle. Nawet sobie nie wyobrażasz jak taki negatyw psuje opinię o człowieku na Allegro, a konto mam przyzwoite, od dwóch lat budowane, złote słoneczko, 190 pozytywnych opinii i niestety dwa negatywy od handlowania z kut... ami... . To jest oczywiście, szansa na milion, ale możliwa... :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kain Opublikowano 16 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 16 Sierpnia 2002 Pewnie, że mam ten sam login. Makonar to ja, i na forum, i na Allegro i na mojej stronie i dla znajomych. Nie zwykłem ukrywać się pod dzięsiątkami pseudonimów. Ja mam dwa. Jeden dla świata i jeden dla allegro :) Wolę oddzielać "interesy" od przyjemności :P Na Allegro koleś może się zemścić na wiele sposobów, jednym z nich byłoby zalicytowanie w mojej aukcji, wygraniej jej i sypnięcie mi gigantycznego negatywa na pół strony, o tym, żem cham, oszust i w ogóle. Nawet sobie nie wyobrażasz jak taki negatyw psuje opinię o człowieku na Allegro, a konto mam przyzwoite, od dwóch lat budowane, złote słoneczko, 190 pozytywnych opinii i niestety dwa negatywy od handlowania z kut... ami... . To jest oczywiście, szansa na milion, ale możliwa... :) No w sumie racja :-) A tak w ogóle sprzedajesz coś teraz? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Makonar Opublikowano 16 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 16 Sierpnia 2002 Dreamcasta ze stuffami, moze ktoś zainteresowany? [censored !] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojt Opublikowano 16 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 16 Sierpnia 2002 oj boli mnie brzuch .... od smiechu. a to na dole to nie jest petarda - to jest juz bron petarda jest zrobiona z papieru a to jest kur..... szklana pulapka - chcesz stracic wzrok odpal sobie. True, trzeba być pojebem żeby się tym bawić. Dobrze że gwoździ tam nie napchał :( Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 16 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 16 Sierpnia 2002 Szkoda ze petardy jako neonu nie sprzedaje... 8O Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Makonar Opublikowano 16 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 16 Sierpnia 2002 o ile mi się wydaje, to poslkie prawo zabrania juz sprzedaży fajerwerków, że o domowej produkcji materiałach wybuchowych nie wspomnę... No cóż, zawsze pozostaje Allegro, najlepsza pasernia, giełda nielegalnych towarów w polsce! Pozdrawiam, użytkowników Allegro :)) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 16 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 16 Sierpnia 2002 kto go spłodził?dobre pytanie - jakiś niedorobiony leopold chyba :) dawno sie tak nie uśmiałem - lepsze niż galerie na bluesmoke.net buahahahahahahahahahahaha o spadłem z krzesła :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Makonar Opublikowano 16 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 16 Sierpnia 2002 acha, z zabawnych rzeczy, kiedyś surfowałem po aukcjach allegro i natrafiłem na obudowę, w opisie czytam: "ukradliśmy z kumplem ze sklepu "[censored]", nówka, sprawna. ". Nawet chciałem kupić, ale ceny mieli bardzo firmowe jak na sprzęt kradziony :))) ! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesio Opublikowano 28 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 28 Sierpnia 2002 A MI NIE DZIAŁA TEN LINK :( Ma ktoś może zrzut ekranu? Plizzzzzzzzz Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slayne Opublikowano 28 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 28 Sierpnia 2002 rzeczywiscie pracownik serwisu allegro usunął tą aukcję szkoda bo nie widziałem Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotras Opublikowano 28 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 28 Sierpnia 2002 A MI NIE DZIAŁA TEN LINK :( Ma ktoś może zrzut ekranu? PlizzzzzzzzzPopieram wszyscy sie posmiali a ja tego nie widzialem :( Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Makonar Opublikowano 28 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 28 Sierpnia 2002 A to dlatego, że aukcja zakończyła się juz jakiś czas temu. Zdjęcia nie, choć szkoda, bo było na co popatrzeć. Podaję opis wzrokowy, aby przynajmniej nakreślić o co szło: "Kupa żelastwa, zbitego gwoździami, oblanego klejem i owinietego taśmą klejącą na miedzianym drucie..." po krótce tak to wyglądało, ale trzeba przyznać użytkownikowi... ma chłopak talent :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...