Luk@s Opublikowano 2 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2004 Pojawiły się ostatnio w cenie około 1000zł monitory LCD 15'' niemieckiej firmy Medion. Chciałbym używać go na drugim komputerze mojego taty do pakietów biurowych oraz do przeglądania internetu. Czy ktoś spotkał się z monitorami LCD tej marki i mógłby coś o nich napisać? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Heat Opublikowano 3 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2004 Do pakietow biurowych to 15' chyba jest troszke za mala ? Chyba lepiej bedzie sie pracowalo na 17' ale to moja opinia Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luk@s Opublikowano 3 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2004 Ja na 15'' nawet gram i nie narzekam ale nie zmierzam do tego tylko ciekawi mnie ta firma bo monitor naprawdę ma być to prostych zastosowań. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WIDMO82 Opublikowano 3 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2004 odp. jest szybko i prosta: NIE !odp. jest szybko i prosta: NIE ! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luk@s Opublikowano 3 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2004 WIDMO82 - Czy wiesz coś więcej czy po prostu te monitory są do niczego?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
limerro Opublikowano 3 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2004 do biura i netu to kazdy LCD dobry nawet ten najtanszy :) ja nie widze przeciwskazan :) problem pojawia sie dopiero jak sie chce pograc i obejrzec filmy albo pracowac przy grafice :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...