Vampir Opublikowano 2 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2004 Pewnego dnia przestalo mi dzialac gg. Rano jeszcze wszystko bylo ok - po poludniu zrobilem reinstalke Windy i wieczorem juz mi gg nie działało. Obajawia sie to tym ze pojawia sie napis "nieprawidlowe haslo do serwera gg". Dodam ze haslo nigdy nie zmienialem. A nawet nie moge wysalc przypomniena hasla na miala - bo wyskakuje napis ze chwilo nie da sie tego zrobic. Czy mial ktos cos podobnego?? Wysyłałem miala do dzialu technicznego GG ale te obiboki nie racza sie do mnie odezwac. A moze ktos mi zwedzil to konto?? (Jak tak to moze ktos mi poleci jakis program do przechwytywania haseł, to odbioer moje konto gg spowrotem :D ). Pomozcie dobrzy ludzie!!!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubasik Opublikowano 2 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2004 sprobuj odpalic gg przez np: tlena lub mirande i zobacz czy będzie podobnie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 2 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2004 Ośla ==>> Oprogramowanie sieciowe Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...