Hanu Opublikowano 2 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2004 Grzebiąc w czeluściach netu znalazłem takie coś: http://imageevent.com/marginjohn/viperjohn Przyznam, że bardzo przypadły mi do gustu te radiatorki na pamięci. Można zresztą wszystko u MarginJohna zamówić... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam_TVS Opublikowano 2 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2004 Ciekawe ile ważą takie cacka. To chyba się załamuje pod ciężarem :D A właścwie jak to się mieści w obudowie ?:D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubasik Opublikowano 2 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2004 bylo :wink: ale warte wspomnienia :D tylko troche przesadzone to chlodzenie imo Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Heat Opublikowano 2 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2004 Normalnie zonk jak to zobaczylem :D Ten jeden zestaw z trzema wentylami to wyglada jak mala lodz podwodna :D Fajne radiatory na mem Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wrześni@k Opublikowano 3 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2004 ciekawe ile po tym idzie rdzen i pamiec ale chyba nie wezme bo wentylatory zachaczą o moje chlodzenie na mostku poludniowym :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ent Opublikowano 3 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2004 Przegiete te chlodzenie - zbyt suze zeby je zamontowac, po prostu tak for fun. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
StePan Opublikowano 3 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2004 ciekawe ile po tym idzie rdzen i pamiec ale chyba nie wezme bo wentylatory zachaczą o moje chlodzenie na mostku poludniowym :D np Radek 9800 Pro @ 513/398 a Radek 9700 Pro @446/405 - w sumie chyba ładnie :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 3 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2004 fajny pomysl na zapiecie tych radiatorkow na pamiatki chyba sobie go zaporzycze do mojego clapa konkursowego ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...