Smagi Opublikowano 2 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2004 Mam problem, chce kupić wspomnianą płytę wraz z prockiem Athlon 2500+ Barton 512 DDR 333 mhz, Geforce Fx 5200. Nie wiem co sądzić o tej płycie ponieważ to kategoria low end, nie obsługuje AGP x4, magistrala max 333 mhz. Nie wiem też nic na temat jakości wykonania a żadnego testu w necie nie znalazłem. Ten kto to sprzedaje nie chce sprzedawać oddzielnie i dlatego to problem. Proszę o konkretne wypowiedzi. POMOCY !!! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gent Opublikowano 2 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2004 do czego chesz komp ? jak do grania to NIEBIERZ fx 5200... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Smagi Opublikowano 2 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2004 Ja niewiele gram styka mi Fx 5200 tymbardziej że to prolink chyba, interesują mnie opinie na temat płyty !!! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Heat Opublikowano 3 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2004 Jak nie masz zamiaru krecic i nie zalezy ci na osiagach to ja bierz :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-=agent=- Opublikowano 8 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Kwietnia 2004 Płyte bym dał inną. Miałem przez jakiś czas klientów co kupowali kompy na tych płytach i 70 % z nich się wróciło... Na szczęście mało tych płyt poszło więc nie było wielkich problemów z wymianą.. :) Moim zdaniem dołożyć do płyty parę groszy a mieć coś lepszego... Pozdr Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Smagi Opublikowano 9 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Kwietnia 2004 JESZCZE JEDEN PROBLEM. Czy 900 zeta to dobra cena żeby to kupować ??? czy to dobra okazja ?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
erbs Opublikowano 9 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Kwietnia 2004 Mam to mobo - ona obsługuje AGP 4x [jakieś gupoty napisałeś]. Wykonana spoko, kręcić się da troszeczkę, ma dziury wokół socketa, więc można zalmanka 7000 wsadzić. Uważam, że płytka jest spoko, podobno jest wersja z AGP 8x [na via kt400 a nie kt333CF]. Jeżeli nie upierasz sie na Vie to możesz rozważyć zakup ASrocka K7S8XE[+], na sisie co prawda, ale masz sata i agp 8x. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Heat Opublikowano 9 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Kwietnia 2004 Tzn. pytasz czy za zestaw Mobo + proek + grafa + ram za 900 sie oplaca ? FX5200 => na allegro okolo 300zl oczywiscie wersja 128bit Procek => 300zl nowy 350zl Ram 512 => okolo 270zl Wiec wychodzi okolo 900 zl bez mobo wiec mobo dostajesz gratis... :D Przemysl to jeszcze bo jak troche dolozysz to mozesz sobie o wiele lepszy zestaw kupic Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KOala Opublikowano 9 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Kwietnia 2004 Plyta jest stabilna, wykrecilem tak jak w podpisie! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...