DrastiC Opublikowano 2 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2004 Zna ktoś może jakieś programy do wyżej wymienionych gier.Tzn. np. ja wpisuje jakieś litery a on mi układa wyrazy.Chodzi mi oto że niechce mi się szukać w słownikach swoich "wyrazów" :lol: tylko zeby komputer układał mi na gotowca. Wiec prosze mi o podanie linka lub o wyslanie go na moją poczte. drastic@tenbit.pl Dziekuje z gory. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GuC!o^ Opublikowano 2 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2004 gdzieś kiedyś widziałem taki program który sie nazywał POMOCNIK KRZYŻÓWKOWICZA... ale co to za frajda ? nie lepiej samemu pomyśleć ? ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DrastiC Opublikowano 4 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Kwietnia 2004 Liczy sie tylko zwyciestwo :P ....zartuje ale najpierw musze sie nauczyc tych dziwnych wyrazow.Bo dostaje z kompem nawet na najnizszym poziomie :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
akl Opublikowano 8 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Kwietnia 2004 O rany przecież na kurniku był konkurs na program i ludzie napisali: http://www.kurnik.pl/literaki/konkurs/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
akl Opublikowano 8 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Kwietnia 2004 Oj przepraszam, nie doczytałem dokładnie :? Taki program do oszukiwania to ja kiedyś sam napisałem, był pod linuksa i kiedyś go udostępniałem. Teraz na www.pfs.org.pl jest anagramator dostępny online i można z niego korzystać jeśli się ma stały dostęp do Internetu. Można też zakupić program OSPS, on ma też inne ciekawe opcje, np. szukanie przedłużek. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ciaki Opublikowano 18 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2004 Prześlij mi płyte CD to skopiuje Ci Oficjalny Słownik Polskiego Scrablisty,wersja 1.0 ,1 545 000 haseł z możliwością aktualizacji Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poz Opublikowano 4 Listopada 2009 Zgłoś Opublikowano 4 Listopada 2009 Zna ktoś może jakieś programy do wyżej wymienionych gier.Tzn. np. ja wpisuje jakieś litery a on mi układa wyrazy.Chodzi mi oto że niechce mi się szukać w słownikach swoich "wyrazów" :lol: tylko zeby komputer układał mi na gotowca. Wiec prosze mi o podanie linka lub o wyslanie go na moją poczte. drastic@tenbit.pl Dziekuje z gory. a takie programy do gry w scrabble na kurniku nie są czasem niedozwolone ? chociaż z drugiej strony kto to sprawdzi. na forum kurnika jest lista oszustów :P lepiej sobie kupić scrabble albo wygrać je na naszej klasie [konkurs gdzieś widziałem w portalu wczoraj] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zzizzy Opublikowano 4 Listopada 2009 Zgłoś Opublikowano 4 Listopada 2009 5 lat. 5 lat nikt o tym temacie nie pamiętał, a musiałeś odkopać. Brawo. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poz Opublikowano 5 Listopada 2009 Zgłoś Opublikowano 5 Listopada 2009 5 lat. 5 lat nikt o tym temacie nie pamiętał, a musiałeś odkopać. Brawo. a bo szukałem czegoś o scrabble itp, wybacz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yuucOm Opublikowano 5 Listopada 2009 Zgłoś Opublikowano 5 Listopada 2009 Dobrze jest ;). Przynajmniej nie stworzyłeś nowego tematu, który by się dublował a odkopałeś stary. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poz Opublikowano 16 Listopada 2009 Zgłoś Opublikowano 16 Listopada 2009 Dobrze jest ;). Przynajmniej nie stworzyłeś nowego tematu, który by się dublował a odkopałeś stary.no właśnie... a co z tym programem w końcu? potrzebuje ułożyć słowo z liter D U U Ę R K J hasło musi być 6 liter... potrzebuje do konkursu NK Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
oceniajcie Opublikowano 24 Listopada 2009 Zgłoś Opublikowano 24 Listopada 2009 na stronie www.kz4.pl mozesz sobie wyszukać Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krysti@n Opublikowano 25 Listopada 2009 Zgłoś Opublikowano 25 Listopada 2009 może DRUKUJ :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kurfan Opublikowano 9 Sierpnia 2011 Zgłoś Opublikowano 9 Sierpnia 2011 Tutaj znajdziesz program do trenowania gry w Literaki i poszerzania zakresu słów (wraz z opisem): http://literat-program.pl , a tutaj anagramator online (bardzo szybki): http://literat-program.pl/anagramy Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
thuGG Opublikowano 9 Sierpnia 2011 Zgłoś Opublikowano 9 Sierpnia 2011 (edytowane) Wcześniej ktoś odkopał po pięciu latach, teraz po niecałych dwóch. Jest progres;) I to pierwszy post tego pana :lol2: Edytowane 9 Sierpnia 2011 przez thuGG Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kurfan Opublikowano 9 Sierpnia 2011 Zgłoś Opublikowano 9 Sierpnia 2011 (edytowane) Ale zauważ, że w końcu, po siedmiu latach Drastic otrzymał konkretną odpowiedź. Link do tego o co prosił, a nie jakieś rady w stylu poszukaj tam czy siam ;). A poza tym jak się szuka w Googlu hasła "program do literaków" to ten post wyskakuje na pierwszym miejscu, więc chyba warto, żeby była tu jakaś rzetelna i aktualna informacja. Jeśli chodzi o program Literat to sprawdziłem na "własnej skórze", że działa bez zarzutu, więc poleciłem. Pozdro. Edytowane 9 Sierpnia 2011 przez kurfan 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majestiq Opublikowano 9 Lutego 2012 Zgłoś Opublikowano 9 Lutego 2012 Minęło 6 miesięcy .... Postęp w dodawaniu nowych postów jest geometryczny. Chciałem tylko dodać, że program Literat nie działa, pojawia się info o braku połączenia ze słownikiem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kurfan Opublikowano 27 Lutego 2012 Zgłoś Opublikowano 27 Lutego 2012 Na jakim systemie nie działa? Testowałem na kilku i nie było problemu. Jak masz Vistę albo Win7, to spróbuj prawym przyciskiem myszy na ikonie skrótu i wybierz "Uruchom jako administrator". Powinno pomóc. Pozdro. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...