blooddomel Opublikowano 2 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2004 Mam takie banalne pytanie :) Kupiłem P4 3.0 Ghz na 800 z HT mam płytkę GA8IPE 1000 na chpsecie 865. Czy HT włacza sie sam czy trzeba go jakoś właczyć i jak to sie robi. Czy jest prawdą że tylko chipsety 875 w pełni wykorzystują HT. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GrOOve Opublikowano 2 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2004 HT standardowo jest wlaczone ale mozna ja wylaczyc w biosie. Co do wykorzystania HT to nie ma roznicy miedzy 865 i 875 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lancer Opublikowano 3 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2004 Wejdz to menadzera zadan i zobacz ile masz prockow. Jesli 2 to OK. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M79 Opublikowano 3 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2004 i wypada miec windows xp, inne systemy (microsoftu) nie wykorzystuja prawidlowo ht (zaleca sie wylaczenie go w biosie). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...