mastermax Opublikowano 3 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2004 kupilem niedawno myszke radiowa jakas taka za 100zl "Trust" wszystko fajnie wkoncu kabel nie zawadza mozna lezac w lozko cos po zmieniac no to te dobre strony teraz o problemie co pewien czas (tzn. 1-2 razy na godzine) wskaznik myszy delikatnie powiedziawszy ucieka mi do naroznika ekranu (co by sie niecenzuralnie nie wyrazac) czy ktos mi moze powiedziec co to moze byc moze ktos tez kupil taka myszke i dzieje mu sie podobnie bede chociaz wiedzial ze feralne wypuscili troche to zabawne ale tez mocno denerwujace szczegulnie podczas grania gdy celujesz np. do goscia a tu nagle patrzysz w sufit krecąc sie jak szalony zgory dzieki Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Heat Opublikowano 3 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2004 a to jest mysz optyczna ? Bo jesli tak to duzo zalezy od podlkadki pod mysz... pamietam jak u szwagra skladalismy kompa i on mial taka kolorowa podkladke -. dokladnie takie same jaja z nia byly Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hajper Opublikowano 3 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2004 Pierwsze - idealnie gładka podkładka ciemnego koloru, najlepiej jednolita. Drugie - no niestety to jest "Trust". Trzeba bylo dorzucić 50zł i IE 3.0 kupić, u mnie działa bez podkładki i nigdy nie gubi sensa. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...