Gizmo__20 Opublikowano 3 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2004 Witam mam taki problem kupiłem karte graficzną adeona 9100 firmy connect 3D i nie mam zadowalajacych wynikow niz powinny byc ledwo wyciaga 5000punktow a powinien wyciagac prawie 9000 co morze byc tego wina ?? muj profil sprzetowy to Celeron 1.7Ghz MOBO P4VXASD2+ 256DDR Radeon 9100 SB live 5.1 Prosze o pomoc Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Heat Opublikowano 3 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2004 Witam mam taki problem kupiłem karte graficzną adeona 9100 firmy connect 3D i nie mam zadowalajacych wynikow niz powinny byc ledwo wyciaga 5000punktow a powinien wyciagac prawie 9000 co morze byc tego wina ?? muj profil sprzetowy to Celeron 1.7Ghz MOBO P4VXASD2+ 256DDR Radeon 9100 SB live 5.1 Prosze o pomoc Niestety z tym prockiem to nie poszalejesz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nessay Opublikowano 3 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2004 ten kompik jest low endowy wiec nie oczekuj wiecej niz masz... nic nie poradzisz, chyba ze kupisz p4 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AMD Rulezz Opublikowano 3 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2004 ja mam 9860 pkt ale z prockiem 1700 MHz i FSB 200 i DDR400 i przy radku 270/540 MHz, z celeronem 1700 to miałbym tyle co ty :lol: , no może z 6000. jakbyś wymienił proca na jakiegośduronka 1600 to do 7000-7500 byś doszedł bez podkręcania. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ent Opublikowano 3 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2004 Za slaby procek i tyle. Nic nie zwojujesz. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wrześni@k Opublikowano 3 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2004 Słaby proc pamięci mogłoby byś więej i szybsze... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kazik2000 Opublikowano 3 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2004 Nie dość że Celek to jeszcze ECS !! Mój R9100 na ECS szedł 7500pkt (wczoraj sprawdzane) a na Solteku ok. 8500pkt bez krecenia :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shantillas Opublikowano 3 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2004 hehe zmien proca bo widze ze moj duren 800@1097 jest lepszy o 1000pkt :D Bez OC karty mam w 3DM2k1se 6128pkt i to na ASrcoku!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spyker (banan) Opublikowano 3 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2004 nie macie sie czym chwalic berkut mial prawie 13000 i sie nie chwali a z tym procesorem to ciesz sie ze masz w ogole tyle Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Heat Opublikowano 3 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2004 nie macie sie czym chwalic berkut mial prawie 13000 i sie nie chwali a z tym procesorem to ciesz sie ze masz w ogole tyle A widzisz zeby tu sie ktos chwalil ? Bo ja widze tylko , ze ty sie chwalisz i to nie swoim wynikiem ! Poza tym berkut to zawodowa liga Extreme O/C wiec nie porownoj jego wynikow na kaskadzie z kims kto ma boxowe chlodzonko Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spyker (banan) Opublikowano 3 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2004 nie macie sie czym chwalic berkut mial prawie 13000 i sie nie chwali a z tym procesorem to ciesz sie ze masz w ogole tyle A widzisz zeby tu sie ktos chwalil ? Bo ja widze tylko , ze ty sie chwalisz i to nie swoim wynikiem ! Poza tym berkut to zawodowa liga Extreme O/C wiec nie porownoj jego wynikow na kaskadzie z kims kto ma boxowe chlodzonko wybacz ty sie akurat nie chwaliles Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kazik2000 Opublikowano 4 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Kwietnia 2004 nie macie sie czym chwalic berkut mial prawie 13000 i sie nie chwali a z tym procesorem to ciesz sie ze masz w ogole tyle A widzisz zeby tu sie ktos chwalil ? Bo ja widze tylko , ze ty sie chwalisz i to nie swoim wynikiem ! Poza tym berkut to zawodowa liga Extreme O/C wiec nie porownoj jego wynikow na kaskadzie z kims kto ma boxowe chlodzonko wybacz ty sie akurat nie chwaliles Jeśli twierdzisz że porównywanie swyników to przechwałki to ok. To miało udowodnić jak celek jest cienki :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spyker (banan) Opublikowano 4 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Kwietnia 2004 nie macie sie czym chwalic berkut mial prawie 13000 i sie nie chwali a z tym procesorem to ciesz sie ze masz w ogole tyle A widzisz zeby tu sie ktos chwalil ? Bo ja widze tylko , ze ty sie chwalisz i to nie swoim wynikiem ! Poza tym berkut to zawodowa liga Extreme O/C wiec nie porownoj jego wynikow na kaskadzie z kims kto ma boxowe chlodzonko wybacz ty sie akurat nie chwaliles Jeśli twierdzisz że porównywanie swyników to przechwałki to ok. To miało udowodnić jak celek jest cienki :) nie do dobra skonczmy przepraszam to moj blad n to jak orownywujemy to ja mam 9991 :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gnz Opublikowano 4 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Kwietnia 2004 @spyker (banan) wynik kiepski ... spojrz w podpis jak mam podkrecona karte a jak ty masz i porownaj wyniki ... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spyker (banan) Opublikowano 4 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Kwietnia 2004 @spyker (banan) wynik kiepski ... spojrz w podpis jak mam podkrecona karte a jak ty masz i porownaj wyniki ... ale jaki ty masz rpocesor a jaki ja ja na moim skromny athlonku 190x9,5 =1805 wiele niemoge zdzialac :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gnz Opublikowano 4 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Kwietnia 2004 jezeli odpaliles moj compare to da sie zauwazyc ze wynik jest robiony na 2GHz a nie jak mam w podpisie 2,2GHz ... chodzi mi o tu o podkrecalnosc grafy - masz 10MHz wiecej na rdzeniu i az o 30 wiecej na memorkach. pozatym jak piszesz masz fsb190 czyli pamieci masz @380 a u mnie wynik robiony na 333 :( IMO powinienes lekko wyjsc z 10k Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spyker (banan) Opublikowano 4 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Kwietnia 2004 jezeli odpaliles moj compare to da sie zauwazyc ze wynik jest robiony na 2GHz a nie jak mam w podpisie 2,2GHz ... chodzi mi o tu o podkrecalnosc grafy - masz 10MHz wiecej na rdzeniu i az o 30 wiecej na memorkach. pozatym jak piszesz masz fsb190 czyli pamieci masz @380 a u mnie wynik robiony na 333 :( IMO powinienes lekko wyjsc z 10k ale 9991 mam na gragie troszke podkreconej nie podkrecam juz jej mozno bo mi sie bardzo grzeje i narazie zbieram na radiotaokri Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gizmo__20 Opublikowano 4 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Kwietnia 2004 dziękuje za pomoc mam jeszce taki jeden problemik moja karta radeon 9100 firmy connect3D ma takty rdzeń 280 a pamięć 210 nie mam pojęcia ale wydaje mi się ze to sa nitypowe takty a co do sprzętu macie racje poszedlem do kumpla i na tym radku mialem 9000 na gigabyte i AMD XP2000+ 256DDR(333) więc dziekuję a czy doradzacie mi kupno procka AMD Duron 1800 i płyte EPOX 8RDA+ czy ten zestaw nadaje sie do overclockingu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RaveN* Opublikowano 6 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Kwietnia 2004 mobo jak najbardziej sie nadaje.. ale co do procka.. wzialbym 1400 lub 1600.. a z tego powdou ze pewnie bedziesz mial zablkowany mnoznik a jak bedziesz mial tak wysoki jak w 1800 to wysoko z fsb nie pojedziesz : ja bym zarzucil 1600 durnia. mobo moze zostac Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...