Sfx Opublikowano 3 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2004 poprzez numer 0-300 900 900 mozna doladowac popa 10 zlotymi jest to platny numer kasa doliczana jest do rachunku telefonicznego i mam pytanko czy po zadzwonieniu doladuja mi konto 10 zlotymi plus jeszcze bede musial zaplacic za ten platny numer czy poprostu zadzwonie doladuja a do rachunku telefonu przyjdzoie mi 10 zeta wiecej do zaplaty i na ile czasu bede mogl gadac i odbierac polaczenia glownie chodzi o dzwonjienie czy to jest 1 miesiac jak przez karte pop25 czy jakos mniej ????? adres d stronki http://www.idea.pl/portal/map/map/promotio...?promo_id=20670 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wilk100 Opublikowano 3 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2004 nie na mawiam do okradania ale Tepse mozna:) ale poszukaj darmowej budki telefonicznej moze sie myle a moze sie udac . Do rachunku dolicza ci 10 zł a czasu nie znam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wilczek Opublikowano 4 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Kwietnia 2004 z budek numer zablokowany o ile sie nie myle :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hulajnoga10 Opublikowano 4 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Kwietnia 2004 a nie lepiej uzyc telefonu kolegi? doladowanie za free :) :) :) :) :) :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 4 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Kwietnia 2004 ... Doładowanie takie przedłuża okres umozliwiający wykonywanie połączeń oraz okres umozliwiający przyjmowanie poaczeń o 7 dni od dnia doładowania konta POP... http://www.telekomunikacja.pl/biznes/msp/c...p/regulamin.pdf Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sfx Opublikowano 4 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Kwietnia 2004 kurde szkoda ze tylko na 7 dni gupio jest szkoda 10 zeta bo wiem ze sie zmarnuje kilka zlociszy :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...