zeberko Opublikowano 6 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Kwietnia 2004 Płyta główna od MOtherBOard Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yatering Opublikowano 6 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Kwietnia 2004 tylko wiesz co ... nie wiem czy nie zauwazyles ale ja mam ograniczone fundusze czyli nie ponad 400 zl na pl ;/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dzidzia Opublikowano 6 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Kwietnia 2004 co znaczy mobo ? :D Płyta Główna , Mother Board , Mobo jak wolisz [update] Troche sie spoznilem :? :P Sorki Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zeberko Opublikowano 6 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Kwietnia 2004 No tak to spory problem Abit nf7 - kształtuje się teraz 340zł Najtańsza płyta dla AMD to teraz jest chyba AsRock K7S8X r3.0 lub r3.1 cena 136 i nie jest wcale zła, złożyłem na niej kompa opartego na Duronie 1600 którego na razie udało się puścić na fsb 160 co daje 12*160=1920, do tego wentyl za 50zł i całkiem zgrabna, rzecz. Teraz na nim idzie SETI, Opera, pełny pakiet Nortona, Word ma sporo luzu, można płynnie pograć na emulatorze konsoli Pleysteishen i ładnie to sobie pomyka. Poczytaj więcej o dobrych seriach Duronów bo ten mój to jakiś du.pny lubi prąd i aby wyżej poszedł trzeba na tej płycie robić drut-moda. http://forum.purepc.pl/viewtopic.php?t=51817&highlight= Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yatering Opublikowano 6 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Kwietnia 2004 a co sadzisz o zwyklym asusie a7n8x-x ? na zykla nf7 tez moge sobie pozwolic tylko nic co wykracza poza 350 zl ... a procka atlona 2.2 ... do asrokow nie mam przekonania chociarzby z tego powodu ktory zaczalem temat ...wszystko jego wina ... szkoda mi tylko dualchannel firevire ;) ale cos jak sie nei ma kasy to sie nei ma plyty :) ale chyba lepiej w stabilniejszego asusa niz jakiegos pseudo-wypasionego asrocka ..nie uwazasz ? szczegolnie ze cos tam czasami bede chcial pograc ... a i krecic tez zaczne z czasem :P (gosciu w serwisie-zaden autorytet-powtarzam zaden !!!!) nei wiem czemu odradz mi wlasnie abita ???Czemu nie wiem mowi ze asus lepszy !!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zeberko Opublikowano 7 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Kwietnia 2004 Ten Abit nf7 ma prawie wszystko co te z (s, sl) Brakuje mu - RAIDa - SoundStorma Na pewno ma - Wyjście optyczne - Dual chanel Nie jestem pewny czy jest serial ata, jeden z moich kompów zbudowany jest na bazie nf7-sl i to jest płyta co się zowie. Powodzenia Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yatering Opublikowano 7 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Kwietnia 2004 nie no 340 zl to spoko ...wezme tylko szkoda mi ze nie ma saty...:( bo chcialem wd-ka 80 gb 8 cachu i z sata ORT: ORT: ORT: ORT: ORT: <span style='color: red;'>ORT: wziasc</span> ... no "trudno" kupie tanszy dysk :) hehe Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yatering Opublikowano 7 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Kwietnia 2004 Pozatym atlona chce pyknac ...chociarz caly czas sie zastanawiam ... musi mnie ktos do czegos przekonam bo sam sie nigdy nie zdecyduje !!! w durniach cash mnie denerwuje ;/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yatering Opublikowano 7 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Kwietnia 2004 Hmmm na gf4ti 128 ddr 8xagp przy durniu 1.6 kiepskim asrocku i 256 kongstona mam 7770 3dmarkow ... i martwi mnie to bo myslalem ze troszke wiecej wycisne ...tyle co radeon 9100 bez zadnych O/c ...bylbm wdzieczny za opinie !?!?!?!? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zeberko Opublikowano 7 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Kwietnia 2004 To jest zupełnie inna piosenka Testy robi się najlepiej na czystym systemi zaraz po włączeniu kompa minimum zadań w tle, zablokowana sieć przez FairWall, windę ustawić bez bajerów i bez żadnych programów pracujących nawet można na czaś testu zdjąc tapetę dodatkowo odpowiedniu ustawić detonatora na Wysoką wydajność i z wyłączonymi filtrami. Kiedyś na nowym sprzęcie na Ti4200 miałem 10400 po miesięcu wynik wynosił 7200 dopiero po przeinstalowaniu systemu powróciły pierwsze wyniki. Dalej po podkręceniu kompa i troche karty mam 11600 dodam tylko że moja karta to straszne badziewi w stosunku do innycj Ti4200 Powodzenia PS Powinno byc sporo tematów z podobnymi problemami jutro jak będzie czas to może poszukam i podrzucę teraz to już późno i na oczy ledwo co patrzę Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesiu Opublikowano 8 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Kwietnia 2004 LOL! FX 5200!!!! Nawet wersja ULTIMATE to kaszanka :lol: Jeśli tylko gdzieś mółbyś dorwać Radka 9100, lub GF4 Ti lub GF3 Ti to było by super (szukaj na allegro). hehe fx 5200 prolink ultimate ma takie same osiagi w grach 3d(np. ut2k3) jak gf3ti200 gainwarda....:) zreszta gdzie teraz dostaniesz radka 9100 lub gf3?? bo na allegro ceny sa wysokie i nie oplaca sie qpowac. Aha zeby nie bylo ze zmyslam o tym ze fx5200(ultimate) jest taki sam jak gf3ti200 to looknij na www.benchmark.pl tam masz test pt: "NAJLEPSZA Z NAJTANSZYCH"..... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yatering Opublikowano 9 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Kwietnia 2004 Bede wdzieczny za linki ...fakt ze ja tez mam jedna z gorszych ti4200 ale komp byl po 3 dniowym sestemie ale pare zeczy pracowalo w tle ... no jak znajde reszte czesci i czasu to zaczne sie bawic ...wiec za linki bede dzwieczny :)pozdrawiam wszystkich :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zeberko Opublikowano 9 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Kwietnia 2004 http://forum.purepc.pl/viewtopic.php?t=66363 http://forum.purepc.pl/viewtopic.php?t=33845 http://forum.purepc.pl/viewtopic.php?t=23644 http://forum.purepc.pl/viewtopic.php?t=9063 http://forum.pcmaniak.pl/ftopic2281.php http://forum.pcmaniak.pl/ftopic4136.php http://forum.pcmaniak.pl/ftopic3017.php To parę linków co powinne naświetlić problem - posprzątać system (dialery, troiany, wirusy, złe sterowniki) - metodologia testów karty (ustawienia sterownikó i w 3Dmarku) - podkręcenie cpu (nawet minimalne, ustawienie ram synchro lub asynchro jak lepsze wyniki w Aida32) - podkręcenie gpu (nawet troszeczkę (najwpierw gpu karty potem ram karty) I coś powinno wyjść Powodzenia PS Czasem na PCmaniaku puszczam też linki na Tweaka :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yatering Opublikowano 9 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Kwietnia 2004 Heheh dzieki wielkie ;) pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yatering Opublikowano 9 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Kwietnia 2004 co sadzicie o tym atlonie ? AXDA2400DKV3C TS92484271007 AIUHB0332RPFW-280 zl ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
th000mas Opublikowano 11 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Kwietnia 2004 mialem podobny problem, tylko ze dodatkowo dysk mi ciagle czytal i jakos glosno, muzyka sie ciagle przycinala, nawet w grach. Odinstalowalem jedna gierke i wyszystko wrocilo do normy. Dziwne nie ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zeberko Opublikowano 11 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Kwietnia 2004 Czasem się zdarza, że starsze programy najczęściej gry potrafią na mieszać w systemie, miałem to z dźwiękiem, a raz nawet skopało mi D8.1 i żadna gra z obsługą 3D i testy nie szły. Przy instalacji zalecana jest szczególna ostrożność. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yatering Opublikowano 11 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Kwietnia 2004 Ja wkazdym razie dziekuje wszystkim za pomoc i odrazu prostuje ze jednak to mobo byl ... nie mowie nic o tych <span style="color:red;">[ciach!]</span>iszonach z serwisu ...grunt to sie im nei dac omotac i na swoim postawic ...!! pozdrowienia dla all Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...