krawcu Opublikowano 3 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2004 Jak w temacie, mogą być jakieś testy. Tylko proszę o w miarę nowe i bez tekstów typu "szukaj było" bo nie chce wiedzieć co było dobre w 2002/2003 roku. Z góry dzięki. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Heat Opublikowano 3 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2004 Zalezy ile chcesz kasy wydac... Winfast TV 2000XP Avacs Smart TV oba dobre choc ten pierwszy drozszy , z innych nie mialem okzaji testowac A moze tak TVSat ? :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krawcu Opublikowano 3 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2004 Sat nie bo kablówke muszę podłączyć.... myśle że zmieszcze się do 250 zł ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nuttie Opublikowano 3 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2004 Winfast TV 2000xp Expert. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Heat Opublikowano 3 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2004 Jak do 250 to Winfast :D Ja wlasnie mam zamiar sobie wsadzic Sat do kompa i mam takie pytanie , moze ktos bedzie wiedzial -> jaki jest w miare dobry tuner sat do kompa ? I drugie pytanie -> gdzie mozna kupic taki miernik (nie wiem jak sie to nzaywa) ktorym reguluje sie ustawienie satelity , zeby byla dokladnie wyskalowana ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...