BARTON Opublikowano 3 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2004 Wczoraj zrobiłem koledze vmada.Zabrałem sie za stabilizator napięcia bo jego epox nie chciał wstawać z napięciem wyższym niż 1.85.Odciołem pin 16 :?: ,po odpaleniu płyty pisało już tylko FF :oops: .Płyta już nie wstała.powiedzcie czy po zlutowaniu tego będzie działać. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Heat Opublikowano 3 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2004 No chyba najlepiej to ocenisz jak to dolutujesz... Plyta daje jakies oznaki , czy error po calosci ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BARTON Opublikowano 3 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2004 mówie że po włączeniu pisze FF na wyświetlaczu i tyle płyta nei wstaje .powiedz czy po zlutowaniu wstanie czy nie. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Heat Opublikowano 3 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2004 nie wiem => czarodziejem nie jestem wiec ci napisalem ze najlepiej jak to dolutujesz i sam sprawdzisz czy zadziala Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KGB Opublikowano 3 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2004 to chyba logiczne ze jak cos urwales i nie wstaje to po przylutowaniu wstanie - lepiej to przylutuj i na drugi raz nie bierz sie za cos co cie przerasta po drugi kumpla 8rda v1.1 nie wstawala na 1.85v ,ale po ustawieniu 1.9v juz wstala (tak samo z mnoznikiem 10x i 10.5x ,trzeba omijac niektore ustawienia - taka to badziewna plyta) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wróbel Opublikowano 3 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2004 KGB widze dalej swoje :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KGB Opublikowano 3 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2004 KGB widze dalej swoje :)nie wiem o co ci chodzi ,kupiles najgorsza plyte jaka ci proponowano i myslisz ze to moja wina 8rda v1.1 jest tak syfiasta ze proc u kumpla nie chcial isc stabilnie na 2250MHz na 1.9v ,a teraz na NF7-S chodzi stabilnie na 2350MHz na 1.9v wiec jak ktos moze polecac ta plyte do o/c ?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...