Mateoosh Opublikowano 15 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 15 Sierpnia 2002 Czy do mojej płytki (patrz konfig) da coś nowy BIOS teraz mam wersję 1.44. Chodzi mi głównie o nowe dostępne opcje. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 15 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 15 Sierpnia 2002 http://strony.wp.pl/wp/frankosio/upgrade_biosu.htm aha po pierwsze i najwazniejsze nie licz na 30 % przyrost mocy ;] :evil: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boyco Opublikowano 15 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 15 Sierpnia 2002 Na stronie producenta lub w pliku readme powinno byc wspomniane o nowo dodawanych funkcjach. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateoosh Opublikowano 15 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 15 Sierpnia 2002 (...) aha po pierwsze i najwazniejsze nie licz na 30 % przyrost mocy ;] :evil: Jasne że na to nie licze, chce się tylko dowiedzieć czy jest sens tego upgrade'u. Do Boyco: Na stronie MSI są wypisane zmiany, ale ja chcę znać opinię tych co mieli ten BIOS albo przynajmniej mieli z nim kontakt. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Holman Opublikowano 15 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 15 Sierpnia 2002 Czy do mojej płytki (patrz konfig) da coś nowy BIOS teraz mam wersję 1.44. Chodzi mi głównie o nowe dostępne opcje. dlaczego tego nie sprawdzisz sam robiac flasha? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateoosh Opublikowano 15 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 15 Sierpnia 2002 Chyba masz rację Holman. Zrobię flasha. Już zrobiłem jak na razie zmian nie ma. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...