bandig Opublikowano 3 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2004 Jak zrobic zeby moglem dac do sciagniecia plik okolo 100 MB za darmo. Ale nie chce zewnetrzne IP. Znacie cos ... wiem ze to troche jest a le .... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grass Opublikowano 4 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Kwietnia 2004 Jak zrobic zeby moglem dac do sciagniecia plik okolo 100 MB za darmo. Ale nie chce zewnetrzne IP. Znacie cos ... wiem ze to troche jest a le .... napisz jeszcze raz po polsku nie polskawemu bo ciezko Cie zrozumiec ... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
motofan Opublikowano 4 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Kwietnia 2004 Popieram przedmówcę,napisz po polsku bo cię zrozumieć nie można :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
v1ru5 Opublikowano 4 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Kwietnia 2004 a tak wogóle to nie ten dział Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ParanoiK Opublikowano 4 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Kwietnia 2004 Ale o co chodzi? Bo nie rozumiem - nawet nie wiem do którego działu przenieść. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pr0^^ | LoleX* Opublikowano 4 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Kwietnia 2004 Ja zrozumiałem :) Kolega chciał się zapytać, a w początku swojej dygresji przedstawić swój problem :) Napiszę po Polsku: "Witam! Chciałbym umieścić pewien plik (ok. 100MB) na serverze. Może to być darmowy FTP, E-Dysk itp. itd... Chodzi głównie o miejsce, reklamy czy też inne sprawy się nie liczą :) Owy plik będzie tylko ściągany :] Nie mam zewnętrzenego IP Znacie może takie adresy ? Z góry wielkie dzięki! Pozdrawiam - bandig " Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...