Arakasi Opublikowano 15 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 15 Sierpnia 2002 Mam nadzieje, ze uda mi sie tym naglowkiem przyciagnac Wasza uwage :D A teraz ad rem Jutro w zycie wchodzi ustawa o podpisie elektronicznym, a ja niestety :evil: pisze o nim prace magisterska. Bardzo prosze o kontakt, linki itp :wink: , osob, ktore maja moze jakies materialy na ten temat, znaja jakies dobre strony poswiecone podpisowi elektronicznemu (takze po angielsku lub niemiecku). Preferowalbym podejscie prawnicze (moze sa tu na forum jacys prawnicy, studenci prawa :) ), ale takze za wszystkie informacje od strony informatyki bede bardzo dzwieczny. Z gory dzieks, pozdroofki Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
libero Opublikowano 15 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 15 Sierpnia 2002 O jakis bardziej ten tego inteligetny topic i co zero odzewu ! Trzeba bylo zrobic ankeite jak czytasz "podpis elektroniczny" I moze by ktos cos napisal ! Niestety mimo szczerych checi nie pomoge bo mnie ten temat nie interesuje :( Ale jak cos przypadkiem zauwaze to poinformuje :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arakasi Opublikowano 15 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 15 Sierpnia 2002 O jakis bardziej ten tego inteligetny topic i co zero odzewu ! Trzeba bylo zrobic ankeite jak czytasz "podpis elektroniczny" I moze by ktos cos napisal ! :wink: Niestety mimo szczerych checi nie pomoge bo mnie ten temat nie interesuje :( Ale jak cos przypadkiem zauwaze to poinformuje :) Oki, dzieks :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Homer Opublikowano 15 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 15 Sierpnia 2002 W ostatnim CHIPIE coś jest na ten temat :D :D :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arakasi Opublikowano 15 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 15 Sierpnia 2002 W ostatnim CHIPIE coś jest na ten temat :D :D :DDzieki :) Za dwa tygodnie wracam do kraju i zaraz pedze do kiosku (albo najpierw do Emipku - jak bedzie cos wartosciowego, to wtedy kupie w kiosku :wink: ). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...