$l@ven Opublikowano 3 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2004 Posiadam klawiature multimedialna Logitech Deluxe Access. Ma ona wiele multimedialnych przyciskow, m.in. F1.F2.F8 itp. ktore maja konkretne funkcje, a "normalne traca" Problem w tym, iz np. instalujac Windows'a, aby zaakceptowac umowe licencyjna, musze nacisnac klawisz F8. Oczywiscie wciskajac go nic nie odpowiada. Klawisze te dzialaja tylko jak multimedialnie, tracac wlasnie swoja pierwotna funckje. Jest na to jakis sposob? Moze wciskajac z jakims innym klawiszem bedzie normalnie dzialac? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kisio Opublikowano 3 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2004 a nie masz klawisza F-Lock który przełącza między trybem zwykłym-multimedialnym? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
$l@ven Opublikowano 3 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2004 a nie masz klawisza F-Lock który przełącza między trybem zwykłym-multimedialnym? Mam 8O Nie wiedzialem wlasnie do czego jest ta funckja, dziala, dzieki, troche ze mnie gapa :twisted: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kisio Opublikowano 3 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2004 spoko.. mnie tylko wqrza że domyślnie jest to włączone.. ja bym wolał żeby domyślnie F-ki miały normalne działanie.. ale za choinke nie da sie tego zrobić.. :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Heat Opublikowano 3 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2004 Ja wlasnie przez tego F-Lola to kiedys 2 godziny licencje czytalem w poszukiwaniu jakiejs kombinacji klawiszy :D Pozniej zajazylem ze musze wylaczyc multimedia , tyle ze ja mam Trust-a i ten klawisz jest nieoznaczony w zaden sposob i wyglada jak jakis dodatek :D W koncu sie z tym uporalem ale nerwow bylo sporo Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
und3r Opublikowano 3 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2004 Hehehe - miałem ten sam problem ale szybko sie z nim uporałem :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ANalfabeta Opublikowano 3 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2004 Dzis mam dzien niespodzianek. Na koniec dnia doszla jeszcze jedna w postaci tego topika. Mam identyko klawirke. Znalazlem przycisk F-Lock, ale wszystko jest pieknie do resetu. PO reboocie znow musze wciskac F. Dodam ze nie jest to zbyt komfortowe. POradzil sobie ktos z tym ??? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kisio Opublikowano 4 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Kwietnia 2004 no własnie absurdalność posunieć logitecha jest zaskakująca.. a każda kolejna wersja klawiatur/oprogramowania jest coraz bardziej ijrytująca.. te pierwsze nie miały FLocka i było ślicznie =) tak samo jak nie rozumiem dlaczemu pod Fki można przypisać "OpenFolder" a pod te zwykłe funkcyjne nie.. mam nadzieje że ktoś znajdzi ejakieś lekartswo na to.. ;/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...