wujekoswiecim Opublikowano 3 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2004 witam!!! mam pytanko czy pasuje ten zalman 7000 AlCu do tej plyty (EpoX 8K9A7I) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesiu Opublikowano 3 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2004 http://www.zalman.co.kr/english/product/cn...d_list_eng.html looknij TaM. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
benek Opublikowano 4 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Kwietnia 2004 witam!!! mam pytanko czy pasuje ten zalman 7000 AlCu do tej plyty (EpoX 8K9A7I) TAK pasuje 8O pod warunkiem ze nie przykrecisz (bo na plycie brak dzurek) tylko przykleisz na stale do procka :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skibuniek Opublikowano 14 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Sierpnia 2005 nie wiesz może jak podkrecić na tej płycie procka samprona 2200+ bo nie moge na płycie znalesc zworki mugł byś mi przesłać dokładny opis jak to zrobić bo ja niewiem procek codzi na 1500 ale chce żeby chodził na 1800 lub 1900 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...