Skocz do zawartości
e!Gr00bY

[OT]Apel

Rekomendowane odpowiedzi

Witam. Mam apel do wszystkich Forumowiczów, aby zaglądali czasem na forum Software. Jak wiecie nie samym Hardware'm człowiek żyje i problemy z Software'm są czasami gorsze niż te z Hardware'm. Ponieważ forum Software zajmuję ok. 1/5 forum Hardware zapraszam Wszystkich Forumowiczów do zaglądania na miękką część naszego forum :)

Pozdrawiam.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

hehe dobra mysł, nawet ostatnio tam pomocy szukałem :) w sumie z softwarem każdy ma doczynienia chyab częściej niz z hardwarem (nei mówie o forum), tylko że na duuuuużo software owych problemów pomaga zazwyczaj taki mały plik format.com :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

hehe dobra mysł, nawet ostatnio tam pomocy szukałem :) w sumie z softwarem każdy ma doczynienia chyab częściej niz z hardwarem (nei mówie o forum), tylko że na duuuuużo software owych problemów pomaga zazwyczaj taki mały plik format.com :)

Thx. Myślę, że jeżeli więcej osób będzie tam zaglądać skączy się też umieszczanie Software'owych topic'ów w forum Hardware. Odpadnie argument bo tam nikt nie zagląda...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Martwi mnie, że forum Software, najczęściej bywa przedmiotem podawania cracków, linków do stron pirackich, albo downloadów zripowanych gier...

A mnie martwi milion rzeczy. Takich jak chociażby to, że Ośla łączka jest miejscem do nabijania postów...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gr00bY Mazur"]

Martwi mnie, że forum Software, najczęściej bywa przedmiotem podawania cracków, linków do stron pirackich, albo downloadów zripowanych gier...

A mnie martwi milion rzeczy. Takich jak chociażby to, że Ośla łączka jest miejscem do nabijania postów...

Przecież liczba napisanych postów nie świadczy o tym, że ktoś jest gorszy albo lepszy tudzież mądrzejszy albo głupszy!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gr00bY Mazur"]

Przecież liczba napisanych postów nie świadczy o tym, że ktoś jest gorszy albo lepszy tudzież mądrzejszy albo głupszy!
W pewnym sensie jest jakimś wyznacznikiem doświadczenia, które idzie w parze ze "znajomością się w fachu" !!! JAk ja tu się pojawiłem, to początkowo bardziej ufałem i słuchałem ludzi z większą ilościa postów !

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gr00bY Mazur"]A mnie martwi milion rzeczy. Takich jak chociażby to, że Ośla łączka jest miejscem do nabijania postów...

nie rozumiem czemu sie przejmujecie (to nie tylko do ciebie rafal) tym tzw. nabijaniem postow. byla juz mowa o tym, ze jak komus zalezy to tak czy siak sobie nabije. wiec naprawde dajcie juz z tym pokoj...

ps. nabilem sobie kolejnego :mrgreen:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Mógł jakiś moderator wejść na oślą i zrobić porządek !!! :evil: 

Ja proponuje zablokować dodawanie do ilości postów, postów napisanych na oślej !!!!!!!!!!!!  :evil:

myślę że to dobry pomysł

to nie jest dobry pomysl, bo jesli twierdzisz, ze sa ludzie, ktorzy na OSLEJ LACZCE nabijaja sobie celowo licznik, to oni to beda robic na HARDWARE i SOFTWARE... to dopiero bedzie syf. jesli nie podoba wam sie klimat LACZKI to tam nie zagladajcie, poza tym co wam przeszkadza, ze ktos sobie nabija posty ? madrzejszy od tego nie bedzie... ktos juz pisal, ze licznik postow nie ma swiadczyc o inteligencji czy "znawstwie" w tematach software czy hardware, ale o doswiadczeniu ogolnym na forum...

i na koniec: nabijacza postow bardzo latwo poznac... z pamieci moge podac kilka ksywek....

(ale tego nie zrobie, bo mi to zupelnie nie przeszkadza...)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Mógł jakiś moderator wejść na oślą i zrobić porządek !!! :evil: 

Ja proponuje zablokować dodawanie do ilości postów, postów napisanych na oślej !!!!!!!!!!!!  :evil:

myślę że to dobry pomysł

to nie jest dobry pomysl, bo jesli twierdzisz, ze sa ludzie, ktorzy na OSLEJ LACZCE nabijaja sobie celowo licznik, to oni to beda robic na HARDWARE i SOFTWARE... to dopiero bedzie syf. jesli nie podoba wam sie klimat LACZKI to tam nie zagladajcie, poza tym co wam przeszkadza, ze ktos sobie nabija posty ? madrzejszy od tego nie bedzie... ktos juz pisal, ze licznik postow nie ma swiadczyc o inteligencji czy "znawstwie" w tematach software czy hardware, ale o doswiadczeniu ogolnym na forum...

i na koniec: nabijacza postow bardzo latwo poznac... z pamieci moge podac kilka ksywek....

(ale tego nie zrobie, bo mi to zupelnie nie przeszkadza...)

w sumie to mi to też ryba

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi