Skocz do zawartości
wieza

pytanie od jelopa

ile macie juz wiosen za soba  

1 użytkownik zagłosował

1. 1. ile macie juz wiosen za soba

• 10-11
      1
    • 12-13
      0
    • 14-15
      0
    • 16-17
      3
    • 18-19
      6
    • 20-21
      5
    • 22-23
      2
    • 24-25
      4
    • 26 i >
      0

Rekomendowane odpowiedzi

hej

chcialbym wiedziec ile macie juz wiosen za soba :D , bo moj koles -22 lat- twierdzi ze w jego wieku to powinien usiasc i czekac na smierc 8O

mysle ze starczy mozliwosci ograniczylem do 25 bo yy ten tego

zazwyczaj w tym wieku ma sie juz dzieci a komp wtedy sluzy czesciej dzieciom :wink:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

[...]

mysle ze starczy mozliwosci ograniczylem do 25 bo yy ten tego

zazwyczaj w tym wieku ma sie juz dzieci a komp wtedy sluzy czesciej dzieciom :wink:

:arrow: niestety nie zgadzam sie z twoja wypowiedzia. to, ze w wieku 25 lat masz juz dzieci i jednego kompa w domu (do ktorego nie dopuszczaja dzieci) nie potwierdza sie. jezeli mocno jestes zwiazany z kompami, nawet w wieku 40 lat bedziesz siadzial przy kompie i udzielal sie na forum...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ja, qrde nie dam się zasypać chociaż bez klawiatury, albo malutki procek w kieszeni  :lol:

hehehe

mam nadzieje ze kiedys bedzie mnie stac zeby z mojego procka zrobic wisior ,ciekawe co by zrobili ludzie na basenie jak bym z nim wyskoczyl :roll:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi