-Yamroz- Opublikowano 3 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2004 Bedzie krotko i tresciwie: mam opracowac szeroko temat: Omow budowe i zasade dzialania komputera. Tak gdzies od 5 do 10 stron A4 w wordzie (12 TNR). Jakby ktos cos mial to bym byl wdzieczny bo w necie same anachroniczne teksty o 486 tudziez PII... Dzieki z gory. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
azyl Opublikowano 3 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2004 jak chcesz to moge ci przeslac historie komputerow ( od 1947 do 2000 ) wprawdzie to nie dokladnie to o co ci chodzilo ale na tym joz cos mozna oprzec Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SKRYTOBOJCA Opublikowano 3 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2004 Ksiazka ANATOMIA PC tam duzo znajdziesz, fajna ksiazka ale kosztuje 100zl moze w necie taniej. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chomik47 Opublikowano 4 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Kwietnia 2004 Mam taką książkę Zagadnienia maturalne z Informatyki. Tam jest i o historii i o budowie. Jakby co, to gg:2233597. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 4 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Kwietnia 2004 anatopia pc w empiku jakos 120zl http://helion.pl/ksiazki/anatp8.htm Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
birdman Opublikowano 4 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Kwietnia 2004 lol :] szeroko na 12 stron?? dobre... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-Yamroz- Opublikowano 4 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Kwietnia 2004 Chomik nie moge cie na gg zlapac - moglbys jakos zeskanowac ta budowe i mi przeslac (moje gg 3778712 lub mail alden@tenbit.pl)... Historii nie potrzebuje ale budowa byloby milo:D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maziboss Opublikowano 4 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Kwietnia 2004 sory ze sie podepne: Ja mam natomiast taki temat "Zwroty technologiczne w konstrukcjach i zastosowaniach komputerów" (przelomowe wydarzenia i co one spowodowały) prosze o pomoc :!: Z gory bardzo dziekuje :!: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Elpawlakos Opublikowano 7 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Kwietnia 2004 jak ja bym chcial napisac jakis referat,prace na ocene :( nie ma nic lepszego: Ctrl+c.....Ctrl+v :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość lukk Opublikowano 7 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Kwietnia 2004 sory ze sie podepne: Ja mam natomiast taki temat "Zwroty technologiczne w konstrukcjach i zastosowaniach komputerów" (przelomowe wydarzenia i co one spowodowały) prosze o pomoc :!: Z gory bardzo dziekuje :!: poszukaj w necie o RISC i CISC,superskalarnosci, pipelingu, pamieci cache(wprowadzono pamiec L2, a w AMD K6-3 L3), rozszerzeniach MMX,SSE,3DNow!...nie chce mi sie teraz Tobie tego na forum tlumaczyc takze www.gogle.pl i tam wszystko znajdziesz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...