lopo Napisano 15 Sierpnia 2002 Zgłoś Napisano 15 Sierpnia 2002 Chcę sprzedać parę części z kompa, a mianowicie: 1.procek: Athlon Thunderbird 850 MHz Socket A 2.MOBO: DFI AK74-EC- 3.cooler: spire 5E34B3-HH 4.zasilacz: Codegen 250W 5.256 Mb SDRAM 133 MHz i zwracam się do was z pytaniem - za ile sprzedawać te cuda :wink: :roll: :? PS.Najprawdopodobniej sprzedam to kuzynce i nie chcę jej naciągnąć bo ona nie zna się na kompach, a później jej ktoś powie, że dała za dużo i będzie niewesoło :? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
reed Napisano 15 Sierpnia 2002 Zgłoś Napisano 15 Sierpnia 2002 sprawdz na Allegro, szkoda naciagac qzynke :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gordon_23 Napisano 15 Sierpnia 2002 Zgłoś Napisano 15 Sierpnia 2002 sprawdz na Allegro, szkoda naciagac qzynke :wink: Dokladnie... Rodzina to jest dobra na zdjecie ale do interesow to juz nie :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
burdzyk Napisano 15 Sierpnia 2002 Zgłoś Napisano 15 Sierpnia 2002 zerknij na www.wgk.waw.pl tam sa cenniki ze skupem uzywanych czesci i po ile je sprzedaja ,rozrzut jest niesamowity bo nawet nabijaja cene sprzedazy 2x wieksza niz kupili sprzet :evil: wiec mysle ze jak dasz cene 75% skupu na wgk to bedzie w porzo bo i ty ostaniesz wiecej niz oni by ci dali a i kuzynka da mniej niz na gieldzie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lopo Napisano 15 Sierpnia 2002 Zgłoś Napisano 15 Sierpnia 2002 myślałem o 600 zł: płyta + pamięci - są chyba warte 300 zł cooler + procek - 250 zł zasiłka - 50 zł acha - i wszystko jej złożę :twisted: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
un_ix Napisano 15 Sierpnia 2002 Zgłoś Napisano 15 Sierpnia 2002 :arrow: ja zaproponowalbym 550 zl i wiecej bym nie wyciagal od rodziny, bo tyle mniej wiecej jest warty ten sprzet... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lukas666 Napisano 15 Sierpnia 2002 Zgłoś Napisano 15 Sierpnia 2002 wedlug mnie za 550 mozesz sprzedac z czystym sumieniem Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lopo Napisano 15 Sierpnia 2002 Zgłoś Napisano 15 Sierpnia 2002 dzięki wszystkim za pomoc - sprzedam za 550 zł - nie będę naciągał rodziny :wink: poza tym za złożenie tego do kupy tj. wymianę jej sprzę tu na ten co chce sprzedać wezmę sobie jej stare bebechy z kompa... nawet nie wiem co tam jest ale procek chyba cos kolo 300 MHz, plyta to zupelnie nie mam pojecia i do tego jej zasilacz i ram - chyba 32 a moze 64 ;) - i mam zamiar sie z tym pobawic :twisted: ojciec ma frezarke stolowa taka dosc precyzyjna - mozna jezdzic wiertlem przy pomocy pokretel - to sie chyba nazywa frezarka suwna??? :roll: no i jak gdzies dorwe miedz to sie biore za WC :twisted: :twisted: :twisted: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
e!Gr00bY Napisano 15 Sierpnia 2002 Zgłoś Napisano 15 Sierpnia 2002 sprawdz na Allegro, szkoda naciagac qzynke :wink: Zależy czy lubisz tą kuzynkę. Ja np. dobrą cenę uzyskałem od ciotki sprzędając jej mój stary komp (Athlon XP 1500+, 256DDR, Shuttle AK31, GF2Pro). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RUMUNaThLoNiX Napisano 15 Sierpnia 2002 Zgłoś Napisano 15 Sierpnia 2002 ehhe ja byn nawet sprzedal za 550,99 gr ;) cza naciagnac jeszcze tom zlotuwke za zlozenie kompa ;) hes zartuje ni no za 550 spoko jeszcze troche jej podkrecisz tego TB do 900 i bedzie spoko :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tom.O Napisano 15 Sierpnia 2002 Zgłoś Napisano 15 Sierpnia 2002 myślałem o 600 zł: płyta + pamięci - są chyba warte 300 zł cooler + procek - 250 zł zasiłka - 50 zł acha - i wszystko jej złożę :twisted: Tyle samo wyszło z moich obliczeń :) (wersja optymistyczna, jak chcesz sprzedać szybko to obniż o 100zł ) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
slayne Napisano 18 Sierpnia 2002 Zgłoś Napisano 18 Sierpnia 2002 no za 550 moze sprzedac a propos tego tematu: ja kupiłem SOLTEKA KAV + A850@1000 + 3x256 RAM + cooler master jakis badziewny za 540- z przesyłką na allegro :D :D :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...