2fast4u Opublikowano 3 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2004 witam ponownie, czasami gdy wpisze zly adres w przegladarke wyskakuje mi zamiast: "nie mozna znalezc strony" strona jakas incredifind. ladowalo sie to zwykle gdy wpisalem zly adres, lub strona nie istniala ale teraz laduje mi sie to diabelstow coraz czesciej nawet jak wpisze dobry adres, jak sie tego pozbyc?? znajoma ma podobna sytuacje tylko ze u niej to akurat nie jest ta strona incredifind tylko jakas inna, ale dziala to na tej samej zasadzie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Heat Opublikowano 3 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2004 masz jakiegos syfa adware na kompie , ja tak mialem kiedys z onetem , ze jak wstukiwalem adres to mi sie jakas strona wyswietlala inna - pomogl reinstall systemu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yogi186 Opublikowano 3 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2004 Spróbuj przeskanować : spybot search&destroy :) lub ad-aware ... napewno coś znajdzie i to wykasuj (rozsądnie!) :) Powinno cosik pomóc :). polecam tez czyszczonko cookiesów i tempów. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luk@s Opublikowano 4 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Kwietnia 2004 Dodał bym jeszcze skan programem antywirusowym bo czasem takie śmieci są również wykrywane przez nie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Anubis Opublikowano 12 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Kwietnia 2004 Proponuję użyc programu "cwshredder". Po prostu na altavista.com wpisz cwshredder.zip. Program jest FREEWARE :-) :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...