Jodlasty Opublikowano 3 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2004 Umieściłem na serwerze plik Czy możecie go zassać i podac mi max tranfer. Bo nie wiem jaki jest limit. Najlepiej jak ktoś ma wiecej niż 512mb plik Podajnie mi jeszcze skąd macie łącza np: z TPSA 04-04-03 21,00 Już nieaktualne Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qbusek Opublikowano 3 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2004 woooooooooooooooooooooolno meeeega woooooooolno niecale 2kB !! :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartool Opublikowano 3 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2004 dsl 512 zapierdziela az milo... ponizej 60 nie schodzilo... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jodlasty Opublikowano 3 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2004 woooooooooooooooooooooolno meeeega woooooooolno niecale 2kB !! :/ serio? kurcze bo ja mam 66KB/s A może oni tylko mi tak udostepnili znaczy dla mojego IP Jak to jest prawda do się w kur... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jodlasty Opublikowano 3 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2004 dsl 512 zapierdziela az milo... ponizej 60 nie schodzilo... No to już nie wiem o co chodzi? To co? Tylko DSL ONLY? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ChrisB Opublikowano 3 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2004 100 kb/s bylo momentami a ogolnie to miedzy 70 i 90 prawie caly czas Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jodlasty Opublikowano 3 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2004 100 kb/s bylo momentami a ogolnie to miedzy 70 i 90 prawie caly czas A jakie łącze? DSL? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ChrisB Opublikowano 3 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2004 nie - ale z telepsa - 1mb Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kosmo Opublikowano 3 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2004 okolo 20kBps Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojwar Opublikowano 3 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2004 Umieściłem na serwerze plik Czy możecie go zassać i podac mi max tranfer. Bo nie wiem jaki jest limit. Najlepiej jak ktoś ma wiecej niż 512mb plik Dziwny masz ten serwer - bo jak się rozpędziło, to z okna przeglądarki transfer od 1000 do 2000 kb, średnio 1300 kb, ale co trochę przerywany (ściągnęło się 30% i przez 4 sek 0 kb, potem znowu około 2000) flashgetem to samo Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jodlasty Opublikowano 3 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2004 Dziwny masz ten serwer - bo jak się rozpędziło, to z okna przeglądarki transfer od 1000 do 2000 kb, średnio 1300 kb, ale co trochę przerywany (ściągnęło się 30% i przez 4 sek 0 kb, potem znowu około 2000) flashgetem to samo Masz łacze z TPSA? Bo tak się zastanawiam dlaczego tak się dzieje. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kristos Opublikowano 3 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2004 Na poczatku 115 KB/s, potem spada i stabilizuje sie na ok. 45 KB/s Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaczor Opublikowano 3 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2004 Przez przegladrake Łącze:Teleenergo Prędkość:maksymalna 5,1 kilobajta/s minimalna 0,5 kilobajta/s Flash get Prędkość - max 117 kB/s min-2 kB/s z przerwami Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojwar Opublikowano 3 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2004 Dziwny masz ten serwer - bo jak się rozpędziło, to z okna przeglądarki transfer od 1000 do 2000 kb, średnio 1300 kb, ale co trochę przerywany (ściągnęło się 30% i przez 4 sek 0 kb, potem znowu około 2000) flashgetem to samo Masz łacze z TPSA? Bo tak się zastanawiam dlaczego tak się dzieje. nie - mam e-wro teraz z Flashgeta poszło lepiej (max 260 KB/sec, średnio 230), ale z przeglądarki znowu się zacięło (z innych serwerów bez problemu) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaan Opublikowano 3 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2004 Zaczyna od 180 kb/s spadajc do 50 ktore utzrymuje do konca... AL to dziwnie brzmi ;p Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
koczo Opublikowano 3 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2004 1,0 - 1,3 MB/s Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qbusek Opublikowano 3 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2004 ups ... ale dalem plame :P zapomnialem ze mialem wlaczone radio z netu :) nectarine tv rulezz :] teraz idzie bardzo ladnie :D ponizej 60kB nie schodzi ... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Varrol Opublikowano 3 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2004 50KB/s - chello - ale to jest limit chello (ciecie obiecują 512kb/s a tną do 50KB/s zamiast 60KB/s)... Na Asterze mógłbym powiedzieć realną prędkość, bo tam pod 150KB czasem wyciągałem... a po 2 w nocy to już zupełnie... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jodlasty Opublikowano 3 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2004 1,0 - 1,3 MB/s serio? mówimy tu o dużym MB? OK czyli działa spoko Dzięki za odzew Tylko nie wiem dlaczego niektórzy maja 2KB/s? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Varrol Opublikowano 3 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2004 1,0 - 1,3 MB/s serio? mówimy tu o dużym MB? OK czyli działa spoko Dzięki za odzew Tylko nie wiem dlaczego niektórzy maja 2KB/s? Eee, jakis modemowiec :wink: Transfer jest ładny - stabilny - 40->50KB/s (tak się wacha - nie napisałem wczesniej) ... Jak komuś rwie, to może wina operatora - u mnie w Krakowie na chello też tak transfer skakał... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 3 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2004 U mnie coś nie bardzo idzie. Maksymalnie rozpędził się do 20kB/s i co chwile się zatrzymuje i zwalnia. Normalnie z innych stron mam transfery na poziomie 500-1100 kB/s wiec coś z tym nie tak(Podaje duze B). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojwar Opublikowano 3 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2004 1,0 - 1,3 MB/s żartujesz sobie - skąd masz łącze 13 mbit ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
noso Opublikowano 4 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Kwietnia 2004 no malutko ~ 20 KB/Sec ale jestem w NYC :) chodz z innych servow nie schodzi ponziej 200 :twisted: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TrancEaddict Opublikowano 4 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Kwietnia 2004 slaaaaabo 50kilobajtow/s przy przepustowosci 500kilobajtow Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MagnetO Opublikowano 4 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Kwietnia 2004 Ja na łączu 14mbit mam 1,2-1,6MB/sec za pomocą Opery. Ściągnęło się w niecałe 3 sek... Także serwer jak najbardziej spoko. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tanaka Opublikowano 4 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Kwietnia 2004 90kB/s - 105kB/s tylko w tle mul i ftp , dialog Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Walker3d Opublikowano 4 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Kwietnia 2004 Za pierwszym razem jak zacząłem ściagać to szło 517 bajtów :lol: Za drugim na początku 50 kB/s ale po 20-30 sekundach spadło do 7 Łącze to Neo + 512 czyli max idzie 64 kB/s Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mongothealien Opublikowano 4 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Kwietnia 2004 około 6o kilo przy neo - ładnie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
turzol Opublikowano 4 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Kwietnia 2004 I tak trzyma do konca - jestem w LANie 2.3Mbit Polpak Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
k a m e r e k Opublikowano 4 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Kwietnia 2004 lan na 10 Mbit(telenergo+polpak)(oczywscie lan na pareset osob) , ponizej 1kilo leci Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...