SKRYTOBOJCA Opublikowano 4 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Kwietnia 2004 U mnie na neostradzie dostalo cholernej czkawki nie chcialo wogole zaczac sciagac a jak juz ruszylo to zaczelo skakac :/ Kij wie o co chodzi :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jodlasty Opublikowano 4 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Kwietnia 2004 No własnie nie wiem dlaczego inni maja super transfer a inni beznadziejny. Pliczek jest na serwerze TPSA. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość lukk Opublikowano 4 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Kwietnia 2004 mam Neo+ i pliczek zaczyna sie sciagac od 60 Kb/s i spokojnie po chwili dochodzi do 64-65kB/s(czyli max) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
k a m e r e k Opublikowano 5 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2004 No własnie nie wiem dlaczego inni maja super transfer a inni beznadziejny. Pliczek jest na serwerze TPSA. miedzy tpsa bedzie ladny a widzisz uz z telenergo slabiej - konkurencja ,blokowanie itd... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chaos Opublikowano 6 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Kwietnia 2004 1,0 - 1,3 MB/s żartujesz sobie - skąd masz łącze 13 mbit ? a co powiesz na to mam tam swoja stronke :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Walker3d Opublikowano 6 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Kwietnia 2004 Chaos ile w Polsce kosztuje utrzymanie takiego łącza ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...