Tomas Opublikowano 15 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 15 Sierpnia 2002 W wolnej chwili sciagnijcie i obejrzyjcie ten film: ftp://ftp.gamesurf.de/pub/pc/pruegelspiel...KBFullMovie.zip (28MB) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szymoon Opublikowano 15 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 15 Sierpnia 2002 Spoko, gdzie ty to znalazles i gdzie znalezc ta gierke ? :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomas Opublikowano 15 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 15 Sierpnia 2002 Spoko, gdzie ty to znalazles i gdzie znalezc ta gierke ? :) Zobacz: www.bikinikaratebabes.com Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slayer Opublikowano 15 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 15 Sierpnia 2002 :o :o :o 8O 8O 8O Muszę mieć tą grę 8O :) Ujjj...prawie 26 dolców za najtańszą wersję :oops: :x :evil: Ale od czego jest internet :twisted: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bruce Opublikowano 15 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 15 Sierpnia 2002 ojojoj, trza to miec :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szymoon Opublikowano 15 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 15 Sierpnia 2002 Kto ma Kazza (Kazaa ?) zeby tego poszukac ? :) No juz, ja szuklam przez onet :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szymoon Opublikowano 15 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 15 Sierpnia 2002 Ktos juz znalazl, na onecie, wp i interii nie ma nic ciekawego. Sex in bikini jest, ale to nie to co szukamy ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tom.O Opublikowano 15 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 15 Sierpnia 2002 Dopiero filmik ściągam - ale ciekawość mnie zżera. (kiepski transfer z tej stronki na górze, że jeszcze troche poczekam :( ) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arakasi Opublikowano 15 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 15 Sierpnia 2002 Dopiero filmik ściągam - ale ciekawość mnie zżera. (kiepski transfer z tej stronki na górze, że jeszcze troche poczekam :( )Kiepski transfer :!: :?: :!: Rowno 100 KB/s :) A co do filmiku, to pomysl niezly, ale z drugiej strony to nie ma sie czym podniecac, nic specjalnego. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tom.O Opublikowano 15 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 15 Sierpnia 2002 Dopiero filmik ściągam - ale ciekawość mnie zżera. (kiepski transfer z tej stronki na górze, że jeszcze troche poczekam :( )Kiepski transfer :!: :?: :!: Rowno 100 KB/s :) A co do filmiku, to pomysl niezly, ale z drugiej strony to nie ma sie czym podniecac, nic specjalnego.U mnie był kiepski - początkowo ok.10Kb/s później przyspieszył do 27kb/s, ale to mało bo zazwyczaj mam powyżej 200Kb/s. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slayer Opublikowano 17 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 17 Sierpnia 2002 Co wpisliście w kazie, żeby ruszyło to zciąganie? 8) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tom.O Opublikowano 17 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 17 Sierpnia 2002 Co wpisliście w kazie, żeby ruszyło to zciąganie? 8)Filmik ściągałem z tego linku na początku, a nie z kazzy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slayer Opublikowano 17 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 17 Sierpnia 2002 :( To słabo. Myślałem, że zciagacie grę z Kazy. Film to z oficjalnej miałem...hmmm..jakby ktoś wiedział, zkąd tą gierę wytrzasnąć, bylibyśmy wdzięczni za informację :) 8) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szymoon Opublikowano 17 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 17 Sierpnia 2002 Niestety ja bez rezultatow :/ Ale jakis kumpel mial strone z full wersjami popytam go. Ewentualnie jak ktos ma nerwy na samootwierajace sie stronki, to www.warez.com i szukac :) A tak gra to lepsze niz granie w MK4 Tanya :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomas Opublikowano 17 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 17 Sierpnia 2002 Niestety ja bez rezultatow :/ Ale jakis kumpel mial strone z full wersjami popytam go. Ewentualnie jak ktos ma nerwy na samootwierajace sie stronki, to www.warez.com i szukac :) A tak gra to lepsze niz granie w MK4 Tanya :) Nerwy nie potrzebne, wystarczy blokada popup'ow :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fudoshin Opublikowano 17 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 17 Sierpnia 2002 Filmik jest wyczesany :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...