Pjetal Opublikowano 3 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2004 mam mega problem z instalacją windows 2000 chcę zainstalować a nie mogę. Zastanawiam się co może być powodem takiego stanu rzeczy, ale nic mi nie przychodzi do głowy. Pomóżcie jeśli wiecie co moze to być piszcie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pjetal Opublikowano 3 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2004 może jeszcze dodam że jestem zupełnie miękki w komputerach, nigdy nawet na swoje żywe oczy nie widzialem takiego komputera bo zwykle zajmuję się jaazdą ciągnikiem po polu a teraz kupiliśmy do systemu IACS komputer i tylko drukarkę jeszcze musim kupić ale najpierw trzeba zainstalować system Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ANalfabeta Opublikowano 3 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2004 Dostaniesz urlop jak w morde strzelił :> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Walker3d Opublikowano 4 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Kwietnia 2004 Do każdej wersji windowsa dodawana jest książeczka z instrukcją obsługi . Radze sie z nią zapoznać a przy okazji z regulaminem forum :evil: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kucyk Opublikowano 4 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Kwietnia 2004 Zadzwoń do pomocy technicznej, telefon znajdziesz na książeczce dołączonej do płyty Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...