krisq75 Opublikowano 3 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2004 Słuchajcie skoro konkurs Spidera sie skonczyl ja chce zrobic nastepny na tych samych zasadach (pisalem o tym wczesniej). Bedzie to koszulka (koszulki zalezy od ceny) z logiem Seti Tweak.pl i tekstem aktywny liczacy. Mam prosbe czy Fido moglbys zaczac prowadzic staty na nowy konkurs? I czy da sie to zrobic od 01.04.2004? NO i czy ktos kto zna sie na grafice moglby opracowac takie logo? No i czy jestescie zainteresowani wogole tym pomyslem i rodzajem nagrody bo do tej pory entuzjazmu nie widzialem!!!! Pozdrawiam Wszystkich liczacych!!! Czlonek Bydgoszcz Team. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tarpaN Opublikowano 3 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2004 Ja ze swojej strony (i teamu zapewne tez) wyrazam swoja aprobate do twojego pomyslu :D koszulek nigdy za malo :wink: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
makakus Opublikowano 3 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2004 Jestem za! plum! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zeberko Opublikowano 3 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2004 Jak to mawiał stary wędrowiec co z niejednego chleba piec jadł ;) jestem zaaa aaaa nawet przeciw. Dobry pomysł dać mu piwa Pozdrawiam Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krisq75 Opublikowano 3 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2004 no jest jakis odzew i aprobata ciesze sie! Ale co z chetnymi do wykonania loga na koszulke? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
birdman Opublikowano 3 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2004 sadze ze aktualne logo naszego teamu bedzie w sam raz; napis aktywny liczacy mozna by sobie darowac; Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chaos Opublikowano 4 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Kwietnia 2004 Mam prosbe czy Fido moglbys zaczac prowadzic staty na nowy konkurs? I czy da sie to zrobic od 01.04.2004? ja ci odpowiem za niego :) ... nie musi zaczynac jego skrypt moze robic zestawienie z dowolnych dni bedacych w bazie :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 4 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Kwietnia 2004 Potwierdzam ;) W ta srode zapodam pierwszą tabelke (znaczy wykres) razem z reszta statsow. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zeberko Opublikowano 4 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Kwietnia 2004 A regulamin jak w tym co się zakończył Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fuxmen Opublikowano 4 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Kwietnia 2004 a kiedy ogłoszenie wyników tamtego konkursu?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tarpaN Opublikowano 4 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Kwietnia 2004 Spider pisal ze w pon. lub wt. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fuxmen Opublikowano 4 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Kwietnia 2004 moze wygram ale pewnie go ktoś przekupi :D :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spiderman6666 Opublikowano 4 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Kwietnia 2004 ja jestem nieprzekupny :evil: jutro wylosuje zwycięzce pisze na 10 kartkach nazwy userów wrzucam do dzbana mieszam i na to co wypadnie na tego bęc 8) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zeberko Opublikowano 4 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Kwietnia 2004 A jakieś sierotki Marysi na podorędziu nie ma Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krisq75 Opublikowano 4 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Kwietnia 2004 Regulamin taki jak u Spidera (jest dobry po co go zmieniac). Z jedna poprawka koszulki beda 2, ja losuje, jesli wygra Subteam to dostaje 2 i zalozyciel losuje wsrod czlonkow Subteamu 2 osoby. Ktore otrzymuja koszulki (musza pod przysiega na wszystkie swietosci obiecac, ze beda je nosic cale lato promujac nasz Team Seti Tweak.pl nawet w niedziele w kosciele i kurortach nawet tych zagranicznych i dbac o nie maja byc czyste a nie zarzygane itp.) Natomiast jesli wygra pojedynczy uczestnik to losuje 2 ga osobe i tak to koszulki ida do 2 uch roznych uczestnikow z 1szej 10tki. Nie wiem tylko czy Raptor i Kris tym razem zechca uczestniczyc w konkursie? Pozdrawiam! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fuxmen Opublikowano 4 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Kwietnia 2004 a jesli w sub teami są moze 2 osoby którym zalezy na seti a reszta liczy bo ich ubejtałem ?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
makakus Opublikowano 4 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Kwietnia 2004 krisq75 przyjmuje regulamin, jako dobry :D fuxmen to nie bedzie probelmu z rozdzieleniem koszulek ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fuxmen Opublikowano 4 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Kwietnia 2004 tak myślałem ja będę mosił te koszulkę wszędzie jak wygram, a co do koloru to będzie do wyboru czy co bo mi by robiła czarna :D :D update ja tez moze pomysle nad jakims konkursem :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krisq75 Opublikowano 4 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Kwietnia 2004 tak myślałem ja będę mosił te koszulkę wszędzie jak wygram, a co do koloru to będzie do wyboru czy co bo mi by robiła czarna :D :D update ja tez moze pomysle nad jakims konkursem :D Jedna bedzie biala a drugo czarna. :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fuxmen Opublikowano 5 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2004 aha to spoko Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...