Skocz do zawartości
krisq75

Jestes z Bydgoszczy lub okolic?

Rekomendowane odpowiedzi

Czesc, jesli jest na forum ktos z Bydgoszczy i okolic i nie liczy dotad SETI w Tweak.pl bo nie mial motywacji nie wiedzial nie chcialo mu sie itp.

To teraz wiedzac ze w tweak.pl jest Team liczacy Seti o nazwie Bydgoszcz

Team moze ktos zechce nam pomoc i sie przylaczyc, dla dobra tweak.pl

i oczywiscie Bydgoszcz.Team.

na razie sami doszlismy do 11go miejsca liczac w kilka kompkow, zawsze lapiemy sie do najaktywniejszych i mysle, ze nie bedziecie sie wstydzili kiedy sie przylaczycie!

Pomozcie nam!!!!

Odwoluje sie do waszego patriotyzmu lokalnego!

Odezwijcie sie na privdo mnie albo do cammela w celu skonfigurowania klinta Seti.

Pozdrawiam w imieniu Bydgoszcz Team Seti Tweak.pl

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

heh, jaki jest sens dawania takiego topicu w dziale seti?

przeciez tam zagladaja tylko liczacy...

takze przenoszenie i wzburzanie sie wg mnie jest lekko nie na miejscu

(PS - jesli to nie bylo na oslej - to przeniesienie rozumiem i przepraszam - ale i tak nie powinno to bylo w dziale seti wyladowac...)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Kurcze to bylo na oslej!!!

I macie racje ze tego tu zamieszczac nie ma sensu bo:

1 Ci ktorzy tu zagladaja juz licza

2 Nie chodzilo mi o werbowanie czlonkow z innych teamow w Tweak.pl tylko o zlapanie moich krajanow , ktorzy jeszcze nie licza a byc moze odwiedzaja osla laczke.

Tak wiec szanowny modzie którys laskaw byl dokonac extradycji mojego posta z Oslej po w/w wyjasnieniach z mojej strony prosze o przywrocenie go na osla a nawet w ramach przeprosin przyklejenie go tam na tydzien np.

Pozdrawiam serdecznie!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

taki jest świat pewnie sam nie liczy to innym nie da szansy zeby sobie znaleźli nowych. Jakby liczył i dopiero zaczął to by wiedział co to znaczy walka o każdego. A tak na marginie załatwiłem sobie następnego gościa z pentiawą 2.4 ghz :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

i dobrze ze napisałeś!!

:plum:
I widze ze nic nie dal prv... czy to jest zazdrosc?? by mniej ludzi do nas doszlo? przeciez to wiadomo nie od dzis ze nie wszysty kozystaja z opcji "pokaz posty od ostaniej wizyty" i duuuze grono ludzi nie wchodzi na dzialy ktore ich "nie obchodza"!!! przeniesienie tego tematy jest jawna dyskryminacja... i nie wiem czym jeszcze ale faktem jest ze kolejny raz pokazuje sie ze "nadgorliwy" admin jest beeee,

<b> troche zrozumienia u uwaznego przeczytania topicu zanim sie przeniesie!!! tylko o to prosze!!! </b>

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Dodaj nową pozycję...