[reSS] Opublikowano 15 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 15 Sierpnia 2002 poodlaczaj cd , cdr , kart muzyczna i wszystko inne oprocz tych najwazniejszych i odpalaj kompa moze :evil: nie czytales... juz to zrobilem... zostalo to co musi - proc, plyta, ram i grafa... i tak sie kaszanil zaraz po wlaczeniu. Jutro ide z pc do qmpla i 1) zamontuje u niego GF'a 2) podepne swoja plyte z GF pod jego zasilacz I idac droga rozumowej logiki - GF dziala u niego na jego zasilaczu - GF jest ok - GF dziala na jego plycie z podpietym moim zasilaczem - moja plyta do wymianty - GF nie dziala na jego plycie z moim zasilaczem podczas gdy dziala na jego plycie i jego zasilaczu - moj zasilacz do wymiany - GF nie dziala u niego na plycie nie zaleznie od zasilacza - GF do wymiany - GF dziala u mnie na plycie z jego zasilaczem - moj zasilacz do wymiany... ja osobiscie najbardziej optuje za zasilaczem, bo: a) dzialalo jakis czas, kilka razy sie wlaczyl PC alert z za iskim napieciem 3,3V B) jest niezalezny od zmian software'u w kompie i moze sie zepsuc sam z siebie... albo jak mowiliscie... posly jakies styki czy cos... dam znac jutro... ewenrualnie wciaz czekam na pomysly rozwiazania... aa i krytyke mojego toku myslenia :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lebioda Opublikowano 15 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 15 Sierpnia 2002 ja nie pisałem żebyś odłączył coś od kompa tylko zrobił update biosu Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
[reSS] Opublikowano 16 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 16 Sierpnia 2002 no wiec jednak grafa... i to boli... po kieszeni najbardziej :( chyba sie pamiatki zjaraly :( suxxxxxxxxx a nie mam kasy na nowa :( a mialem chiefteca kupic :( chlip mode ON :( Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...