Pandomino Opublikowano 3 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2004 Witam, Mam WAZNE/PILNE pytanie zwiazane z naprawa uszkodzonego Radeona 9500 - chodzi mianowicie o WLUTOWYWANIE elementów napowierzchniowych. Na ponizszych zdjeciach zostaly zielonym kolorem zaznaczone uszkodzone dwa elementy (jeden zostal uszkodzony podczas zdejmowania coolera i radiatora) - elementy te powinny znajdowac sie na tylniej czesci karty, jednakze w wyniku uszkodzenia odpadly. Widok karty z tylu: Powiekszenie pierwszego uszkodzonego elementu (dolny): Powiekszenie drugiego uszkodzonego elementu (gorny): W zwiazku z tym - czy jest ktos z okolic KATOWIC, kto zajmuje sie naprawa tego typu uszkodzen???????? Bylbym wdzieczny za szybka odpowiedz!!!!!!!!! ps. zdjecia sa duze ze wzgledu na niewielki rozmiar elementow - szczegolowosc konieczna... [/img] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AMD Rulezz Opublikowano 4 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Kwietnia 2004 ech, jak paznokciem udłupałem SMD z mojego GF3 to zwykłą transformatorówką przylutowałem. w pierwszym lepszym sklepie elektronicznym mogą ci to naprawić lub kup za 6 zł na allegro lutownicę z grotem 0.7mm i przylutuj :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...