OhMyGod Opublikowano 4 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Kwietnia 2004 Witam! Chcialbym sie dowiedziec czy jak zaloze Arctic VGA Silencer'a to czy bede mial mozliwosc chlodzenia pamieci karty. Niestety nie tylko GPU sie grzeje... a VGA Silencer z tego co o nim wiem jest za***isty ;-) Pozdr, OMG Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spider2000 Opublikowano 4 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Kwietnia 2004 Zalezy jak wysokie radiatorki na pamięci chcesz mieć. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OhMyGod Opublikowano 4 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Kwietnia 2004 Zalezy jak wysokie radiatorki na pamięci chcesz mieć. Ale te radiatorki beda mialy szanse w ogole oddac cieplo? Myslalem o http://sklep.benchmark.pl/pelny_7725.html (bo z tego co czytalem napewno sie mieszcza), ale czytalem rowniez, ze one potrzebuja kopa zeby oddac to cieplo co sie na nich nazbiera... I? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spider2000 Opublikowano 4 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Kwietnia 2004 Wiesz będą oddawały prawie tak samo jak by nie były przykryte silencerem... dopieor jak byś dał na nie podmuch powietrza to by dostały kopa. Pamiętaj, że te radiatorki z linka nie zakrywają całych pamięci BGA. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gent Opublikowano 4 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Kwietnia 2004 czemu kupujesz mniedziane radiatorki skoro bedziesz je pasywnie chlodzil :?: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OhMyGod Opublikowano 4 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Kwietnia 2004 czemu kupujesz mniedziane radiatorki skoro bedziesz je pasywnie chlodzil :?: No wlasnie pytam o rade... nie znam sie na tym za bardzo. Bylbym wdzieczny za zapodanie mi najlepszych radiatorkow nadajacych sie na pamieci pod VGA Silencera... no i opinie czy wystarcza... mam Medion Radeona 9600 TX - karta dosc niezle sie grzeje... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
flasht Opublikowano 4 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Kwietnia 2004 czemu kupujesz mniedziane radiatorki skoro bedziesz je pasywnie chlodzil :?: Hihi... dobre pytanie ;-) ... to ja sie tak troszke dolacze i spytam... Czy nie ma problemu z oderwaniem tego cholerstwa wrazie czego jakbym chcial zmienic? Bo popelnilem ten blad i dalem miedziane przy pasywnym chlodzeniu :/ No wlasnie pytam o rade... nie znam sie na tym za bardzo. Bylbym wdzieczny za zapodanie mi najlepszych radiatorkow nadajacych sie na pamieci pod VGA Silencera... no i opinie czy wystarcza... mam Medion Radeona 9600 TX - karta dosc niezle sie grzeje... Nom... to ta karta ma pamieci jak ram... te radiatorki pasuja, bez koniecznosci wkladania po 2. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OhMyGod Opublikowano 5 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2004 Prosze! Poleccie mi jakies dobre radiatorki pod Arctic VGA Silencer'a... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hal_9k Opublikowano 5 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2004 Wogóle można gdzieś kupić takie jak są seryjnie montowane na np Sapphire radeon 9800 pro 256MB?? to są igłowe radiatory (tak się podobno nazywa ten typ) i mają dużą sprawność. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...