Skocz do zawartości
OhMyGod

Arctic VGA Silencer vs DDR

Rekomendowane odpowiedzi

Zalezy jak wysokie radiatorki na pamięci chcesz mieć.

Ale te radiatorki beda mialy szanse w ogole oddac cieplo? Myslalem o http://sklep.benchmark.pl/pelny_7725.html (bo z tego co czytalem napewno sie mieszcza), ale czytalem rowniez, ze one potrzebuja kopa zeby oddac to cieplo co sie na nich nazbiera... I?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

czemu kupujesz mniedziane radiatorki skoro bedziesz je pasywnie chlodzil  :?:

No wlasnie pytam o rade... nie znam sie na tym za bardzo. Bylbym wdzieczny za zapodanie mi najlepszych radiatorkow nadajacych sie na pamieci pod VGA Silencera... no i opinie czy wystarcza... mam Medion Radeona 9600 TX - karta dosc niezle sie grzeje...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

czemu kupujesz mniedziane radiatorki skoro bedziesz je pasywnie chlodzil  :?:

Hihi... dobre pytanie ;-) ... to ja sie tak troszke dolacze i spytam... Czy nie ma problemu z oderwaniem tego cholerstwa wrazie czego jakbym chcial zmienic? Bo popelnilem ten blad i dalem miedziane przy pasywnym chlodzeniu :/

No wlasnie pytam o rade... nie znam sie na tym za bardzo. Bylbym wdzieczny za zapodanie mi najlepszych radiatorkow nadajacych sie na pamieci pod VGA Silencera... no i opinie czy wystarcza... mam Medion Radeona 9600 TX - karta dosc niezle sie grzeje...

Nom... to ta karta ma pamieci jak ram... te radiatorki pasuja, bez koniecznosci wkladania po 2.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi