neig555 Opublikowano 6 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Kwietnia 2004 też zdradziłem Intela i żałuję, nie chodzi tu o procek superwydajny tylko o płytę główną(chipset). Na tych badziewiach SIS i VIA nie da się oglądać meczu na tunerze TV! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
no13 Opublikowano 6 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Kwietnia 2004 też zdradziłem Intela i żałuję, nie chodzi tu o procek superwydajny tylko o płytę główną(chipset). Na tych badziewiach SIS i VIA nie da się oglądać meczu na tunerze TV! 8O Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FumFel_20 Opublikowano 6 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Kwietnia 2004 też zdradziłem Intela i żałuję, nie chodzi tu o procek superwydajny tylko o płytę główną(chipset). Na tych badziewiach SIS i VIA nie da się oglądać meczu na tunerze TV! Mamy kolejny przykład totalnego lola który pewnie nieumie nic skonfigurować.Jakoś jak miałem duraka 750mhz i płyte na via kt133 nie miałem problemu z tunerami telewizyjnymi.Zamiast sie ośmieszać publicznie byś zadał pytanie albo pokombinował troszke w czym jest problem.Albo chociaż podaj konfiguracje Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jodlasty Opublikowano 6 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Kwietnia 2004 też zdradziłem Intela i żałuję, nie chodzi tu o procek superwydajny tylko o płytę główną(chipset). Na tych badziewiach SIS i VIA nie da się oglądać meczu na tunerze TV! Rozwaliłeś mnie stary. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
viod Opublikowano 6 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Kwietnia 2004 też zdradziłem Intela i żałuję, nie chodzi tu o procek superwydajny tylko o płytę główną(chipset). Na tych badziewiach SIS i VIA nie da się oglądać meczu na tunerze TV!Głupi czy z Policji 8O To raczej blad wadliwego usera a nie czipsetu . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KGB Opublikowano 6 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Kwietnia 2004 też zdradziłem Intela i żałuję, nie chodzi tu o procek superwydajny tylko o płytę główną(chipset). Na tych badziewiach SIS i VIA nie da się oglądać meczu na tunerze TV!hehe skoro wczesniej miales Intela to nic dziwnego ze karty TV nie umiesz zainstalowac :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
runforestrun Opublikowano 6 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Kwietnia 2004 A może sprwdzicie swoje maszyny i jednocześnie pomożecie: http://forum.purepc.pl/viewtopic.php?t=67997&highlight= ?? Jak jakiś intelowieć chce to także zapraszam! Swoją drogą, mam nadzieje, że na tym topicu nie dojdzie do kolejnej walko AMD/INTEL! Bo to nie ma sensu! Miałem: Durnia 1400 Athlona: 800, 1000, 1700 i: Intel Pentium I: 233, Pentium II 266, Pentium III chyba 700 :?: Owszem, można z tego wyciągnąć pewną prawidłowość : Byłem młody i głupi :lol: Ale to nie tak! Intele są dla osób, które kupując procek by mieć szybkiego kompa i nic z nim nie robić (oczywiście nie wszyscy!!) Podsumuje tak: Athlon XP 2000<Pentium IV 2000 Ale mając 600 złotych, po O/C komp na AMD jest od 10-!!!25%!!! wydajniejszy (jeśli ktoś wie co robić) A z istnienia Intela się czieszę: Bo jak będę wymieniał procka to kupie AMD taniej :D Pozdrawiam! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...