007 Opublikowano 4 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Kwietnia 2004 Cze mam pytanie kumpel kazal mi sie spytac bo ma zamiar kupic glosniki do kompa i zastanawia sie nad 3 modelami : http://www.balta.pl/opis.php3?bestbox=1&ID=4495 http://sklep.komputronik.pl/pelny.php?id=9379 http://sklep.komputronik.pl/pelny.php?id=9499 ktory z tych modeli wy byscie wybrali nie interesuja go zadne inne modele wiec nie gadajcie o sprzecie HIFI albo creative .. itp Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Feluke Opublikowano 4 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Kwietnia 2004 Ostatnia opcja chyba najlepsza jezeli chce koniecznie wywalac kase. ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
007 Opublikowano 4 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Kwietnia 2004 a duza roznica jest miedzy 4.1 a 5.1 ? te 4.1 moc Wofera 188W a satelitki 53W te 5.1 moc Wofera 100W a satelitki 36W czy te 4.1 nie beda lepsze ? mu glownie chodzi o to zeby bas nie buczal i zeby gralo glosno i pozadnie nie konieczny jest dzwiek AC3 w filamch glownie do muzy to bedzie :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamien Opublikowano 4 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Kwietnia 2004 glownie do muzy to bedzie :D to skoro do muzy to raczej druga pozycja po co 4.1 czy tez 5.1 ?? taniej wyjdze 2.1 i mysle ze lepiej zagra Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kwiecień Opublikowano 4 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Kwietnia 2004 Jak do muzy to jakieś kolumny i wzmacniacz a nie badziewie do kompa. Jak toto ma 280W to ja matka teresa jestem :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
007 Opublikowano 4 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Kwietnia 2004 glownie do muzy to bedzie :D to skoro do muzy to raczej druga pozycja po co 4.1 czy tez 5.1 ?? taniej wyjdze 2.1 i mysle ze lepiej zagra tylko ze cena meidzy tym 2.1 a 4.1 to jakeis 150zł wiec to chyba nie duzo no i zreszta 4.1 duzo wieksza moc a glownie zalezy na glosnym sluchaniu :D (maniak) i zeby sasiedzi do niego przychodzili :D yhyhyh a czemu niby 4.1 nie nadaje sie do sluchania muzy ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kwiecień Opublikowano 4 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Kwietnia 2004 Jak chce głośno słuchać to TYLKO kolumny !! Komputerowe pierdziawki będą przy połowie mocy pierdzieć jak wściekłe, nawet te "280W" :D :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamien Opublikowano 4 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Kwietnia 2004 jezeli chodzi o glosnosc to niech kupi wzmak yamahy i altusy jakies i bedzie mial czego chce a te logitechy to se moze wsadzic w 4xliterka :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...