jurek911 Opublikowano 4 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Kwietnia 2004 Mam od 3 tyg.Najpierw rozgrzewka na ustawieniach defoult => ok. Pózniej krecenie i zdziwienie pamiiątki nie ida asynchro na ustaw expert ale nic jade dalej. fsb 193 vcore 1,75=> stabiline.Dalej 196 vcore stopniowo na maxa a prime wywala. Pewnie to zasilacz bo 300w Huntkey,ale duże wachania na 12V bo ok 0.13v POwyzej 196 nie dalo rady.Ale po tygodniu na 193fsb i zmianie na optimal cpu pltyka wstała na 200 (wcześ niej wywalało komunikat "cpu has changed ..." a tera nie ,fakt że winda sie od razu wywaliła.Ale co z tym że wcześniej nie chciał o a teraz idzie? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
storm Opublikowano 4 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Kwietnia 2004 wyzej masz przyklejony temat o tej mobo wiec tam szukaj i pytaj :P pozdr :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aeroo Opublikowano 4 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Kwietnia 2004 Jak masz standardowego bisa to sobie duzo nie pokrecisz zapodaj najnowszym lub tym najlepszym pod OC bylo opisywane niedawno na forum jakie biosiki, jak widac w moim podpisie na najnowszym biosie idzie fajnie wiec poelacam a na standardowym mialem fsb max 204. :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jurek911 Opublikowano 4 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Kwietnia 2004 biosa zciągnąłem wczoraj wyprobuje może dziś.a może to problem proca? bo na http://www.pclab.pl/thread13497.html gosc napisal "Odblokowany mnożnik łatwo zobaczyć gdy ma sie procka w ręku. Mostki L1 powinny być zwarte, wszystkie! co do kręcenia to tak jak Bartony! Chyba najlepsze serie to AQZEA i AQXEA. Ale to nie regóła, co do nowych serii np.AQSEA to nie wiem.." ja mam AQZEA z 40 tyg (najprawdopodobnije lub 42) i ma ZWARTE L1 a przestawiając mnożnik w soltku wywala znany komunikat. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jurek911 Opublikowano 4 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Kwietnia 2004 SPROSTOWANIE: Oczywisci mnoznik nie ma tu nic do rzeczy ale czytalem ze niektore modele poprostu nie pójdą na wyższym fsb i już! thx za odp Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Spookie Opublikowano 4 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Kwietnia 2004 Aero - plz jedno małe pytanko - jakie oznaczenia mają twoje pamięci ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...