Wierzba25 Opublikowano 4 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Kwietnia 2004 Witam, mam taki problem - mam notebook'a Macintosh PowerBook 160 ze szwedzkim MacOS... za ch.. nie mogę dojść co i jak. Więc pomyślałem sobie że ściągne MacOS 7.5 angielski i będzię spox. No więc ściagnałem cos takiego: Disk Copy 6.3.smi.bin Install Disk 1.img.bin do Disk 7 i co mam dalej z tym zrobić :D Nigdy nie bawiłem się tym systemem. Nie wiem nawet jak sformatować dysk żeby nowy system nagrać (czego też nie umiem). Będę wdzięczny za wszelkie info. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
(D)jur(on) Opublikowano 4 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Kwietnia 2004 moze ten link ci pomoze http://www.google.pl/search?q=MacOS+7.5+in...aj+z+Google&lr= ewentualnie zmodyfikuj go odpowiednio ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wierzba25 Opublikowano 4 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Kwietnia 2004 Dzięki - już sobie poradziłem :D Tylko osiem godziń grzebania w necie i ściągania różnch progsów... Teraz tylko musze nagrać 18 dyskietek instalacyjnych :twisted: Jak ktoś bedzię miał podobny problem to służę poradą. Pozdro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
(D)jur(on) Opublikowano 4 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Kwietnia 2004 gratulacje. czyli jednak mozna samemu :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...