Gość Opublikowano 4 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Kwietnia 2004 Yo Wreszcie w mojej wsi jest dostępne neo i chcę sobie zamówić (to już jest pewne) tylko mam jeden problem a mianowicie wybór modemu. Do wyboru mam :arrow: SAGEM F@ST 800 USB :arrow: THOMSON Speed Touch 330 USB Chodzi mi oto, który jest poprostu lepszy. A i jeszcze jedno który modem jest mniej problematyczny i będzie lebszy pod linuxa (mandrake). Z góry thx za odpowiedzi. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Walker3d Opublikowano 4 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Kwietnia 2004 Oby dwa są takie same - czyli nic nie warte :wink: Nie ma to jak dawnie dawali LUCENTY to były modemy , a to co teraz.... no cóż .... działają :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dangerox Opublikowano 26 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Kwietnia 2004 Pod linuxem będziesz miał na pewno problemy z thomsonem :) Nie wiem jak sagem bo nie miałem tego. Typowe osrane winXp modemy. Najlepiej kup sobie modem pod rj45. Trochę droższy, ale zaszczędzisz na nerwach :wink:. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...