kazik2000 Opublikowano 5 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2004 Moja pierwsza rada. Formacik i install od nowa. Jeszcze mozesz sprobowac sprawdzic stan defragmenacji dysku. Ale moja pierwsza jest brutalna i zazwyczaj skuteczna. Sformatuj najlepiej ze skanem bad sectorow. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tumeks Opublikowano 5 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2004 Czyli mam wszytkie partycje na nowo zrobic czy tylko partycje C: na nowo :):) i czy moze byc program Partition Magic Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Iso_BO Opublikowano 5 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2004 Oto moje wyniki z programu HDTach 2.70: Read speed - maximum 3.3MB/s, minimum 2.3 MB/s, Average 2.9MB/s CPU utilization 98.6% Dobre sa te wyniki :P:P??? Heh ja tez mam podobne wyniki :D Dysk tez stary i troszke p****** :P Moje wyniki (DiscSpeed32): nie chcialo mi sie robic calego testu ale cos ok 4500KB/s heheh :D Chyba tylko formacik i instalaka OS os od niwa na czysto ;(, (chyba ze masz obraz z nowo zainstalowqnego systemu, to potrwa to wtedy troche krocej :DDDD) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tumeks Opublikowano 5 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2004 To co mam ORT: ORT: ORT: <span style='color: red;'>ORT: wziasc</span>nowy dysk czy na nowow wszytkie partycje ?? A jak dysk to wziaść Seagate Barracuda 60GB czy Maxtor 40GB Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kazik2000 Opublikowano 5 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2004 Najpierw spróbuj zrobić format i postawić sys na nowo. Jeśli problem nie zniknie to wtedy sprawdź dysk u kumpla. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tumeks Opublikowano 5 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2004 A u siebie sprawdzalem inny dysk i wszytko hula wiec to razej bedzie dysk Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...