Yasiu22 Opublikowano 5 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2004 Czasami mam wrazenie, ze klocicie sie co jest lepsze tylko dlatego, ze chcecie obronic swoj zakup i swoje wydane pieniadze. Kazdy bedzie bronil swojego. pozdr Guzik prawda. Zanim kupie kartę graficzną to -czytam testy -czytam fora -jak mogę to sprawdzamu u kumpli jak śmiga ten czy tamten model. i dopiero decyduje sie na tą i na tamtą kartę. Wiec nie kupuje kota w worku a później nie bronie mojego zakupu. Tylko stwierdzam fakty, Dokładnie to samo u mnie zanim kupie upewniam sie czy dana graf jest warta tego sianka które trzeba za nie dać.. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gib Opublikowano 8 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Kwietnia 2004 Witam.Zakupiłem nie dawno fx'a 5900 xt i teraz sie dowiedzialm o mozliwoscie jej zmodowania przeczytalem cały tutorial na pclab...wszystko gites tylko mam karte firmy prolink i nie ma bata na znalezienie do niej biosa szukalem chyba juz wszedzie.Tam było napisane,że mozna uzyc tego biosa Leadteka uzylem go ale cos nie chce dzialac,natepnie uzylem biosa nvflash (2 pozycja do sciagnieca na pclab) ale z koleii tam trzeba miec bin'a karty i tego też nnie moge znalezc.I treaz zwracam sie do was z prośbą czy moglibyscie mi pomoc szukac albo cos...a moze cos zle robie prosze o pomoc z góry thx (jak cos tu jest moje gg: 2447335,albo poprostu piszczie na forum moze takim jak ja tez sie to przyda :D) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...