zuli007 Opublikowano 4 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Kwietnia 2004 Mam mały problemik. Nie wiem dlaczego nie działa mi udostępnianie internetu pod tym systemem. mam internet odbierany kartą eth0 i podobno udostępniany na eth1. Druidem włączyłem udostępnianie internetu- w konfiguracji kompuera (KDE). Drugi komp (win2000) dostaje z DHCP adres IP i brame ale netu niema. Może trzeba coś jeszcze ustawić? (Ustawienia dla eth0-tej z netem są otrzymane przez DHCP). POMOCY :) z góry dzięki. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andriu Opublikowano 4 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Kwietnia 2004 man iptables Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sir_Yaro Opublikowano 4 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Kwietnia 2004 http://yaro.gdi.pl/ (iptables) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...