Skocz do zawartości
wróbel

co to za literka?

Rekomendowane odpowiedzi

potrzebuje szybkiej odpowiedzi.Mianowicie o czym informuje nas literka na procesorach typu AMD ATHLON XP (ta w prawym dolnym rogu procka)na moim 1600+palomino jest to N ,spotkałem się również z B a teraz mam okazje kupić proca (znów w ciemno :) )i tej literki nie ma wcale :!:

ps.Jesli może mi ktos opisać tego procka ze zdjecia (ewentualne uszkodzenia)prosze o podanie emeila.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

no miałem zamiar zapodać fotke -tylko niewiem jak :? chyba nie ma takiej opcji żeby zarzucić ją prosto z kompa na forum :?: Gie-eN-Zet mógł bys mi ją wystawić jak bym ci ją posłał??Wtedy mogilbyscie mi powiedzieć czy doszczegacie jakies wady na nim itp. oraz o czym świadczy ten brak literki.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

jak wrzucac fotki na forum - na przyszlosc ;)

fotka od wróbla:

Dołączona grafika

czyli "jednym" slowem - nic nie widac :D

nie zaznaczyles o jaka literke chodzi - serii doczytac tez sie nie da ... :roll:

wiadomo jedynie ze to palomino czyli raczej nikt nie poleci ci go do kupna ...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

najwazniejsze co jest przeciw temu prockowi to jadro :?

niestety w palomino dzis nie ma sie co ladwac - zreszta nigdy nie bylo sensu ...

jezeli juz chcesz/musisz go brac to o jego "potencjale" OC swiadcza te cyferki ktoych na zdjeciu nie widac - musialbys je spisac z jadra.

pewne tyle ze krecic sie dobrze nie bedzie ale za to nadrabia temperaturami bo poci sie i grzeje az za duzo ;)

wszystko jest na NIE.

co do naklejki to mnie rozwaliles :lol: toz to stiker gwarancyjny tylko :P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Dodaj nową pozycję...