wróbel Opublikowano 4 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Kwietnia 2004 potrzebuje szybkiej odpowiedzi.Mianowicie o czym informuje nas literka na procesorach typu AMD ATHLON XP (ta w prawym dolnym rogu procka)na moim 1600+palomino jest to N ,spotkałem się również z B a teraz mam okazje kupić proca (znów w ciemno :) )i tej literki nie ma wcale :!: ps.Jesli może mi ktos opisać tego procka ze zdjecia (ewentualne uszkodzenia)prosze o podanie emeila. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Heat Opublikowano 4 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Kwietnia 2004 Przestudiuj sobie serie prockow AMD ktore sa najlepsze bylo o tym 1000razy http://forum.purepc.pl/search.php Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wróbel Opublikowano 4 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Kwietnia 2004 dzięki za pomoc :twisted: Umiem korzystać z wyszukiwarki ale do jutra tego nie znajde :!: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Heat Opublikowano 4 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Kwietnia 2004 A co jestes az takim leniem bo ja znalazlem w 2min kliknalem w 5 post i znalazlem np. http://www.cpudatabase.com/ . Wiec nie pisz mi prosze ,ze do jutra bys szukal -> no chyba ze jestes taki powolny... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wróbel Opublikowano 4 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Kwietnia 2004 na tej stronce nie ma odpowiedzi na moje pytanie........ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gnz Opublikowano 4 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Kwietnia 2004 w tym temacie moze cos znajdziesz ... najlepiej by bylo jakbys dal fotke na forum o jaka cyferke/literke dokladnie ci chodzi ... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Heat Opublikowano 4 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Kwietnia 2004 na tej stronce nie ma odpowiedzi na moje pytanie........ Jak to nie ma ? Co ja mam jakis inny monitor i widze inaczej ? Przeciez mozesz sobie porownac na jakich seriach sa najlepsze wyniki... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wróbel Opublikowano 4 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Kwietnia 2004 no miałem zamiar zapodać fotke -tylko niewiem jak :? chyba nie ma takiej opcji żeby zarzucić ją prosto z kompa na forum :?: Gie-eN-Zet mógł bys mi ją wystawić jak bym ci ją posłał??Wtedy mogilbyscie mi powiedzieć czy doszczegacie jakies wady na nim itp. oraz o czym świadczy ten brak literki. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gnz Opublikowano 4 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Kwietnia 2004 jak wrzucac fotki na forum - na przyszlosc ;) fotka od wróbla: czyli "jednym" slowem - nic nie widac :D nie zaznaczyles o jaka literke chodzi - serii doczytac tez sie nie da ... :roll: wiadomo jedynie ze to palomino czyli raczej nikt nie poleci ci go do kupna ... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wróbel Opublikowano 4 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Kwietnia 2004 bo tej literki nie ma :) a miejsce gdzie powinna się znajdować to prawy dolny róg procka.A cos z tej nalepki można odczytać np.procek niezdatny do użytku :)?? Bo to naprawde bardzo ważne-niechce stracić kaski.... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gnz Opublikowano 4 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Kwietnia 2004 najwazniejsze co jest przeciw temu prockowi to jadro :? niestety w palomino dzis nie ma sie co ladwac - zreszta nigdy nie bylo sensu ... jezeli juz chcesz/musisz go brac to o jego "potencjale" OC swiadcza te cyferki ktoych na zdjeciu nie widac - musialbys je spisac z jadra. pewne tyle ze krecic sie dobrze nie bedzie ale za to nadrabia temperaturami bo poci sie i grzeje az za duzo ;) wszystko jest na NIE. co do naklejki to mnie rozwaliles :lol: toz to stiker gwarancyjny tylko :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wróbel Opublikowano 4 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Kwietnia 2004 ok takie informacje mi wystarczą dzięki! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...