polo_z Opublikowano 4 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Kwietnia 2004 Mam pytanie: czy na karcie ProLink Tuner TV zbudowanej na procesorze Conexant BT878A można odkodować Canal +, HBO oraz czy można sterować PC pilotem? Jeśli tak to jakim programem najlepiej to robić? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ThemBones Opublikowano 4 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Kwietnia 2004 Co do dekodowania to da się to zrobić chyba na każdej karcie i jest to kwestia odpowiedniego softa. Ja uzywalem BorgTV do C+. Jeśli chodzi o pilota, to karty go obsługujące mają wejście na sensor podczerwieni (taki na kabelku) i jest on wraz z pilotem w komplecie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Th0m4S Opublikowano 4 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Kwietnia 2004 zapraszam na http://tvinpc.prv.pl Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
polo_z Opublikowano 4 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Kwietnia 2004 Czy ktoś próbował podłączyć Tuner TV (ProLink Tuner TV Conexant BT878A) do zestawu głośnikowego 5.1. Jeśli tak to jak zrobić aby grały wszystkie głośniki?? :idea: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skyp Opublikowano 4 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Kwietnia 2004 Czy ktoś próbował podłączyć Tuner TV (ProLink Tuner TV Conexant BT878A) do zestawu głośnikowego 5.1. Jeśli tak to jak zrobić aby grały wszystkie głośniki?? :idea:Przekierowac dzwiek za pomoca kabla z wyjscia tunera na line in dzwiekowki ktora potrafi przetwarzac dzwiek z wejscia liniowego na 5.1(Napewno mozna to zrobic na Terratec Aureon... czy Live lub Audigy potrafiace dzwiek z winampa grac na 5.1 sobie poradza nie wiem) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...