baca_18 Opublikowano 4 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Kwietnia 2004 Tak jak wyzej nichce mi dzialac mam wszystko ok ustawione plyta intela karta: AC'97 zintegrowan oczywiscie. poocy Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arthi Opublikowano 4 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Kwietnia 2004 standardowo w xp mikrofon jest wyciszony/wylaczony, przynajmniej u mnie tak bylo... moze rozwiazanie troche lakoniczne, ale poziom wiedzy na forum jest rozny, wiec sprobuj wlaczyc w ustawieniach dzwieku! :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
baca_18 Opublikowano 4 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Kwietnia 2004 mam 29n 2000 to nic nie da Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zeberko Opublikowano 4 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Kwietnia 2004 Może sam mikrofon sprawdzić, po 2 miesiącach używania takiego patyka przewody się rozciągneły, odizolowały, skręciły i zwarły wyjście mikrofonowe już miał lecieć za okno ale został rozebrany, przewód odkręcony, zaizolowany i złożony. Narazie działa od 3 miesięcy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
baca_18 Opublikowano 4 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Kwietnia 2004 mikrofon napewno jest oki Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MacieX Opublikowano 4 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Kwietnia 2004 na chama wkladana wtyczka ... jesli masz mozliwosc zmien wtyczke ... ja sobie (delikatnie wkladajac) rozjechalem na panelu frontowym budy i teraz korzystam ze sledzia na tylach :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
baca_18 Opublikowano 4 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Kwietnia 2004 ok juz zrobilem wtyczka byla ok Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...