Dawka Opublikowano 4 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Kwietnia 2004 Witam, na allegro zauwarzyłem że ludzie sprzedają własno-ręcznie zrobione skrypty do stworzenia własnego sklepu internetowego. I mam otóż pytanie czy aby założyć taki sklep to trzeba mieć jakieś pozwolenia czy coś w tym stylu?? albo trzeba coś wykupić?? aha i czy trzeba być pełnoletnim?? Za odpowiedzi z góry dziękuje, troche pilna dla mnie sprawa. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BiAłY Opublikowano 4 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Kwietnia 2004 Nie nie tzreba mieć żadnych papierów :>, przynajmniej ja bym się w coś takiego nie bawił, chociaż patrząc na to uwzględniając polskie prawo to byc może skarbówka mogła by się przyczepić, ale nie wie, niech jakiś prawnik się wypowie :>, a tak btw nie warto kupować skryptów sa darmowe w necie dobre... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grinch Opublikowano 4 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Kwietnia 2004 btw. co do kupowania skryptow. Na allegro sa sprzedawane scrypty wlasnie ktore mozna sciagnac z neta. :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mrtnt Opublikowano 4 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Kwietnia 2004 Pewnie ze tak, to sa skrypty uniwersalne ogolnodostepne, na dodatek droga od zakupu takiego sklepu do pelnego otwarcia tego sklepu jest tak ogromna ze hej tu wlasnie caly haczyk ze zakup to dopiero 1% i w ogole co ty to za sklep chcesz zalozyc nie masz ani firmy a nawet pelnoletni nie jestes, aby zalozyc "sklep" nie trzeba miec pozwolenia pozwolenie trzeba miec zeby sprzedawac. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pitbull82 Opublikowano 4 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Kwietnia 2004 - trzeba wykupić jakąś ładną domenę na stronkę, - musisz mieć własną działalność gospodarczą, - pełnoletni musisz być, ------- zrobienie sklepu internetowego to nie takie hop siup, ale jak chcesz możesz próbować Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
R4DOS Opublikowano 4 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Kwietnia 2004 www.oscommerce.com www.oscommerce.pl www.portalik.pl poszperaj i zobacz jak to wszystko wygląda, ja aktualnie również robię sklep w oscommerce, ale na zlecenie pewnej firmie, więc nie mówię o własnym interesie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...