LDU DESK Opublikowano 4 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Kwietnia 2004 Niebawem będę kupował kompa i potrzebuje waszej pomocy w doborze komponentów. Komp będzie przeznaczony głównie pod gierki dlatego nacisk przy dobieraniu elementów prosze kłaść na grafikę. Fundusze ok 2100zł. Obecnie moja wizja jest taka: Płyta główna: Abit NF7 (v2.0) 360,- Procesor: Barthon 2500+ 392,- Pamięć: 2x 256 TwinMos 400mhz cl 2.5 506,- Wentyl: SpireWhisperrock IV - 53,29,- Nagrywara: Lite On combo CDRW / DVD x48/x24/x48/x16 OEM 199,- Grafa: Tutaj jest właśnie problem - co doradzicie może bym się zmieścił na jakiegoś Ti4200 ... ale trudno go dostać dlatego jakąś alternatywe prosze... ok. 450zł Łącznie ok. 2100 ceny z komputronika wiec troche zawyżone.. Z góry dzieki za sugestie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gent Opublikowano 4 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Kwietnia 2004 pamiatki to najlepiej jakies na kosciach Hynixa 4.3 ns :wink: A tak wszystko ok :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubasik Opublikowano 4 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Kwietnia 2004 jeszcze przydalo by sie zamienic to combo na cdrw i cdrom/dvd Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dizzy1972 Opublikowano 4 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Kwietnia 2004 W cenie do 450 zł nie dostaniesz nic lepszego albo porównywalnego z GF4Ti. Najlepiej szukaj tej właśnie karty. Chyba że skombinujesz jeszcze troszkę kasy na Radeona 9500, ale tez go ciężko dostać. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pitbull82 Opublikowano 4 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Kwietnia 2004 Sprzęcik spoko (tylko nie zapomnij o dobrej zasiłce), jeśli chodzi o grafę to pomyśl nad r9500 :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zeberko Opublikowano 4 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Kwietnia 2004 No i żeby nie przyszła chwila słabości i wziąć słabszy ram ja po żałowałem i teraz żałuję. :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pitbull82 Opublikowano 4 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Kwietnia 2004 No i żeby nie przyszła chwila słabości i wziąć słabszy ram ja po żałowałem i teraz żałuję. :(Właśnie na RAM-ie nie ma co oszczędzać. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zeberko Opublikowano 4 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Kwietnia 2004 Żeby jasno było wszyscy na tym co ja mam to z palcem w ....... mają 210 a mi na fsb 200 SETI czasem wywala kompa. I jak machnie się w nocy to 8h do tyłu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...