Garfield^ Opublikowano 17 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Kwietnia 2004 heh, nie dzięki, nie dość że koleś se wymyślił fajną cene, to jeszcze ten fachowy opis ... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Misiu15go Opublikowano 17 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Kwietnia 2004 heh, nie dzięki, nie dość że koleś se wymyślił fajną cene, to jeszcze ten fachowy opis ...Zna się koleś i ta cena uff Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
forest kila zbila Opublikowano 17 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Kwietnia 2004 dostałem odpowiedź - zailacze będą w """drugiej polowie przyszłeg tygodnia""" wiadomość 100% pozytywna;-) Pozdrawiam 8) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ATLON Opublikowano 17 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Kwietnia 2004 a jak uwazacie warto kupic ten zasilacz? http://sklep.tweak.pl/index2.php?idtresc=p...XZASCHI350BB101 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
forest kila zbila Opublikowano 17 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Kwietnia 2004 hmm sprawa jest taka ze za mniej jak polowę ceny możesz zakupić ten sam zasialcz :-) o tym jest ten topik :-) jesli gwarancja i 2molexy są dla ciebie warte ~110zł to owszem się opłaca ;-) Pozdro 8) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skyp Opublikowano 17 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Kwietnia 2004 dostałem odpowiedź - zailacze będą w """drugiej polowie przyszłeg tygodnia""" wiadomość 100% pozytywna;-) Pozdrawiam 8) Super... bo juz zastanawialem sie nad ta wersja promocyjna za 100 zeta :/ Dzieki za info ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Garfield^ Opublikowano 17 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Kwietnia 2004 no to nic czekam jak sie pojawi i kupuje bo mój zasilacz z naklejką "wymień mnie" (codegen) już sie prosi :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość robot Opublikowano 17 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Kwietnia 2004 a moglem brac bo na miejscu jestem i bez przesylki i bez allegro 75 zl by pewnie wyszlo :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fit Opublikowano 17 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Kwietnia 2004 jak przyjdzie (ponoc wysłali Szybka Paczką) to zrobię test szarego usera.... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
korniszon Opublikowano 17 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Kwietnia 2004 Kupiłem ten zasilacz razem z kolegą na allegro. Solidny wygląd i waga -tylko kabelki krótkie . Wentylatora jakby nie było - niesłychać go. Byłem bardzo zadowolony -do czasu. Po kilku dniach zamiast 12V ujrzałem 10,2!! a zamiast 5V blisko 4V!! najpierw myślałem ze to błąd odczytu monitora jednak miernik pokazywał to samo -dziw że komp to wytrzymał i chodził. Po odłączeniu i ponownym podłączoniu - niestety to samo. A największe zdziewienie było gdy z drugim stało się to samo. Albo niebywały pech, albo niewiem co. ciekaw jestem czy ktoś miał też taką sytuacje. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RaF Opublikowano 17 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Kwietnia 2004 moze te zasilacze byly naprawiane i cos sie znow skopalo Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
korniszon Opublikowano 18 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2004 To były nowe zasilacze, przynajmniej nie widać bylo żadnych śladów użytkowania. Napewno były nowe. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
forest kila zbila Opublikowano 18 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2004 ou fak złe wieści... jest miesiac gwarki ;-) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skyp Opublikowano 18 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2004 Kupiłem ten zasilacz razem z kolegą na allegro. Solidny wygląd i waga -tylko kabelki krótkie . Wentylatora jakby nie było - niesłychać go. Byłem bardzo zadowolony -do czasu. Po kilku dniach zamiast 12V ujrzałem 10,2!! a zamiast 5V blisko 4V!! najpierw myślałem ze to błąd odczytu monitora jednak miernik pokazywał to samo -dziw że komp to wytrzymał i chodził. Po odłączeniu i ponownym podłączoniu - niestety to samo. A największe zdziewienie było gdy z drugim stało się to samo. Albo niebywały pech, albo niewiem co. ciekaw jestem czy ktoś miał też taką sytuacje. Dzieki... to daje troche do myslenia... A przy okazji... pod jakim nickiem kupowales te dwie sztuki na aukcji? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
<SmILek> Opublikowano 18 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2004 fajnie napisałeś :D lol 2,5-3kg... tyle to serwerowe moze wazą!!! delta wazy 2kg !! wiem dokładnie zresztą sprawdz na paczce ... wpisane 2.1kg Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Garfield^ Opublikowano 18 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2004 panowie, to jak z tym zasilaczem bo miałem go brać, a tu takie złe wiadomosci piszenie, moze się wypowiedza inne osoby co go już w moku mają, bo zaczynam się zastanawiać Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Misiu15go Opublikowano 18 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2004 panowie, to jak z tym zasilaczem bo miałem go brać, a tu takie złe wiadomosci piszenie, moze się wypowiedza inne osoby co go już w moku mają, bo zaczynam się zastanawiaćJa powysyłałem do prawie wszystkich osób co kupili te zasilacze połowie z nich popadały jak muchy po 3h lub po kilku dniach. Odradzam te zasilacze Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
forest kila zbila Opublikowano 18 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2004 ehh no pięknie,,,, lipa,,,, się nacieszyłem ;-) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Misiu15go Opublikowano 18 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2004 ehh no pięknie,,,, lipa,,,, się nacieszyłem ;-)Na prawde odradzam to najpierw otrzymywałem maile Wszystko super napięcia jak skała a potem zasilacz padł po 3 dniach ponad 50% tak napisało Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Garfield^ Opublikowano 18 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2004 no to zapupiście, mój codegen 300w chyba jeszcze posiedzi u mnie dłużej :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Misiu15go Opublikowano 18 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2004 no to zapupiście, mój codegen 300w chyba jeszcze posiedzi u mnie dłużej :PNiech lepiej posiedz bo albo zmień go na chiefteca za 210zł i wpożo sam tak zrobie bo muj codegen też się prosi o wymiane Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Garfield^ Opublikowano 18 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2004 heh, nie no mój codegen wytzrymuje cąłkiem sporo, kumpla rubikon 300w, na takim samym sprz ecie co ja mam wysiadł, a mój thorton 2000@bartek 3200 i grafe r8500 275/275@300/300 i chodzi bajerka :lol: znaczy się czujnik z płyty pokazuje napięcia nienajgorsze Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzeg255 Opublikowano 18 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2004 A co myslicie o Hiper-Pc 350watt :?: W PTR jest za 112zlociszy. Mieliscie juz jakas stycznosc z tym zasilaczem :?: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 18 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2004 ja sie przymierzam do takiego hiperka, ale musze pogadaz z moim dostawca sprzetu, zeby mi sciagnal ga na testy ;] w chwili obecnej moj fortronek ma 4,7V i 12.04V proc ustawiony na 12,5*180@1.8V Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
forest kila zbila Opublikowano 18 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2004 Sprzedawce Delt zapytalem o ich awaryjność,, Q - Chciał bym wiedzieć jak jest z awaryjnością tych zasilaczy, jeden z Waszych klientów pisał o dziwnych napięciach po pewnym czasie użytkowania i to na obydwu zakupionych u Was sztukach,, chciał bym wiedzieć czy takie przypadki obejmuje gwarancja i czy jest to przypadek odosobniony. A - Gwarancja oznacza że zasilacz ma pracować prawidłowo, a więc także dawać odpowiednie napięcia. Szkoda że osoba ta nie zechciała się skontaktować z nami. sugeruje że zwrotow nie bylo... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
forest kila zbila Opublikowano 18 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2004 Sprzedawce Delt zapytalem o ich awaryjność,, Q - Chciał bym wiedzieć jak jest z awaryjnością tych zasilaczy, jeden z Waszych klientów pisał o dziwnych napięciach po pewnym czasie użytkowania i to na obydwu zakupionych u Was sztukach,, chciał bym wiedzieć czy takie przypadki obejmuje gwarancja i czy jest to przypadek odosobniony. A - Gwarancja oznacza że zasilacz ma pracować prawidłowo, a więc także dawać odpowiednie napięcia. Szkoda że osoba ta nie zechciała się skontaktować z nami. sugeruje że zwrotow nie bylo... IMO dziwna sprawa z tymi zasilaczami,,, śliska, się możn pośliznąć... wysyłam link do tego tematu do szanownego sprzedawcy ciekawe jak zareaguje na te wszystkie rewelacje,,, Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Garfield^ Opublikowano 19 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Kwietnia 2004 może zasugerować mu nieco podniesienie ceny wzamian za wydłużenie gwarancji, co wy na to ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Elpawlakos Opublikowano 19 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Kwietnia 2004 qrfa i znowu musze zbierac na szefa :( wrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Misiu15go Opublikowano 19 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Kwietnia 2004 Sprzedawce Delt zapytalem o ich awaryjność,, Q - Chciał bym wiedzieć jak jest z awaryjnością tych zasilaczy, jeden z Waszych klientów pisał o dziwnych napięciach po pewnym czasie użytkowania i to na obydwu zakupionych u Was sztukach,, chciał bym wiedzieć czy takie przypadki obejmuje gwarancja i czy jest to przypadek odosobniony. A - Gwarancja oznacza że zasilacz ma pracować prawidłowo, a więc także dawać odpowiednie napięcia. Szkoda że osoba ta nie zechciała się skontaktować z nami. sugeruje że zwrotow nie bylo... Oczywićcie że każdy swój towar chwali Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cycu80 Opublikowano 19 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Kwietnia 2004 Ja swoja Deltę od kilku dni ostro eksploatuje i zadnych problemów ( odpukać ) . Napiecia mierzone miernikiem nie zmieniaja sie. Wszystko w porządku. Moze kilku osobom trafiły sie felerne egzemplarze. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...