Skocz do zawartości
pmp

Niedrogi i przyzwoity PSU....

Rekomendowane odpowiedzi

Cytat
  Cytat

Powinien wyglądać ano tak: http://www.bit-tech.net/review/135/

A głośny to on jest?, bo czytałem skrajnie odmienne opinie.

to jest inny model ts a qbas kupil eu ten kosztuje ts 159 :wink:
Przecież to jest to samo, zobacz na podpis u Qbas'a, zresztą widziałem ten zasilacz sprzedawany jako EU i wyglądał na oko jednakowo.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Cytat

dostalem

jak sie okazalo to jest model SF-350TS czyli Topower

wrazenia mieszane - napiecia stabilne ale 12V jest tylko 11,61 - czy ten zasilacz ma potencjometry do regulacji?

ale ogolnie bardziej mi sie podoba niz fortron 300W

hmm - ale przeca na liniach 5/3,3 ma obxiążalność mniejszą niż FSP 300W dostępne np. na allegro 8O

no nie wspominając że FSP z 15A na 12V trzymają te napięcie na poziomie 11,7 - 12

EDIT:

ok - doczytałem mobo QbaS'a ... wszystko jasne :D

a z koleji ten z

http://www.bit-tech.net/review/135/

kosztuje w GB 34funty = 238 PLN - możliwa taka różnica w cenie :?:

(kartonik wygląda idetycznie....hmmm)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Cytat

Mam pytanie  -  czy do was ste3an tez pisze na gg zebyscie nie kupowali zasilacza bo to qpa i stara sie wam wmowic ze jego modecom jest najlepszy a pozniej zaczyna wyzywac was od idiotow i lamerow?

mi tylko na forum takie rzeczy pisze :/ nie przejmuj sie, bo czesc ludzi jest fanatcznie zaslepiona czyms i jak to co maja sie krytykuje to zaczyna robic rozne dziwne rzeczy. poza tym w GG masz opcje "zablokuj".

wracajac do zasilacza to sam sie nad nim zastanawialem, ale jak mialem kase to nie moglem ich nigdzie dorwac i nadarzyla sie okazja na HK i tez jestem happy. najwazniejsze, zebys Ty byl zadowolony.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Cytat
  Cytat

Mam pytanie  -  czy do was ste3an tez pisze na gg zebyscie nie kupowali zasilacza bo to qpa i stara sie wam wmowic ze jego modecom jest najlepszy a pozniej zaczyna wyzywac was od idiotow i lamerow?

mi tylko na forum takie rzeczy pisze :/ nie przejmuj sie, bo czesc ludzi jest fanatcznie zaslepiona czyms i jak to co maja sie krytykuje to zaczyna robic rozne dziwne rzeczy. poza tym w GG masz opcje "zablokuj".

wracajac do zasilacza to sam sie nad nim zastanawialem, ale jak mialem kase to nie moglem ich nigdzie dorwac i nadarzyla sie okazja na HK i tez jestem happy. najwazniejsze, zebys Ty byl zadowolony.

opdpieprz sie odemnie gdybys slyszal co za glupoty ten qbas wygadywal to sam bys sie wqrwil zobacz :evil: http://forum.purepc.pl/viewtopic.php?t=73264 :arrow:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Cytat
  Cytat
  Cytat

...

...
opdpieprz sie odemnie gdybys slyszal co za glupoty ten qbas wygadywal to sam bys sie wqrwil zobacz :evil: http://forum.purepc.pl/viewtopic.php?t=73264 :arrow:

do mnie tez sie odezwal i ganil wszystko co nie jest modecomem :lol: dla mnie przypominasz AJDAHO zreszto to samo powiedzialem Ci na GG ;] skonczmy ten temat, bo jestes niereformowalny i tyle.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Cytat
  Cytat
  Cytat
  Cytat

...

...

do mnie tez sie odezwal i ganil wszystko co nie jest modecomem :lol: dla mnie przypominasz AJDAHO zreszto to samo powiedzialem Ci na GG ;] skonczmy ten temat, bo jestes niereformowalny i tyle.

boche 8O przedstawiciel huntkey zasilacze polska sie odezwal :twisted: no prosze czy nie prawda :lol:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ste3an - czy wszystkie topiki w ktorych sie odzywasz musza konczyc sie klotnia - wszyscy przeciw tobie??

zacznij zachowywac sie normalnie - ulatwi to czytanie wypowiedzi dotyczacych wlasciwego tematu

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Cytat

ste3an - czy wszystkie topiki w ktorych sie odzywasz musza konczyc sie klotnia - wszyscy przeciw tobie??

zacznij zachowywac sie normalnie - ulatwi to czytanie wypowiedzi dotyczacych wlasciwego tematu

a czy ja teraz takie pyskowy spowodowalem :?: :evil:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Troszke temat bym chcial zmienic, bo ostatnie 10 postow.....

Jakies doswiadczenia ma ktos z Was moze z CHIEFTEC GPS-350BB-101L?? ten ze 120mm wiatrakiem. Test, moze jakis kolega posiada, cokolwiek aby w ciemno nie kupowac.... Bo potrzebuje czegos cichego, do 200pln (mialem Hipera, chcialem woda chlodzic, ale odeslalem bo cos uszkodzony lekko byl;()

Istnieje moze jakies forum dyskusyjne o chieftecach?

i ile ten chieftec ma wspolnego z delta: http://allegro.pl/show_item.php?item=25967555 ??

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Witam mam pytanko odnosnie mojej obecnej zasilki, mianowicie nic nie moge znalezsc o niej w necie: 2N Power Supply MAV-300P parametry to:+3,3V-14A, +5V-30A, +12V-8A, sprzet z podpisu mam podkrecony(procek i grafa), niepokoja mnie napiecia srednie mierzone w MBM5 po kilkunastu h Prime95 i grach wynosza 3,09 4,63 12,56 -13,97 -5,60. Co o tym sadzicie :?: Pozdrawiam

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi