QbaS Opublikowano 22 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Maja 2004 napiecia oczywiscie w stresie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fit Opublikowano 22 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Maja 2004 quba badz czlowiek i jakies fotki wnetrza podaj, napisy z naklejek itd.. a niskim 12V sie nie pzrejmuj - pewnie nie mierzyles miernikiem ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
QbaS Opublikowano 22 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Maja 2004 a jak mozna zdjac plombe gwarancyjna bez zrywania jej?? to jutro bym zrobil zdjecia i zamiescil Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wamak Opublikowano 22 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Maja 2004 Powinien wyglądać ano tak: http://www.bit-tech.net/review/135/ A głośny to on jest?, bo czytałem skrajnie odmienne opinie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ste3an Opublikowano 22 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Maja 2004 Powinien wyglądać ano tak: http://www.bit-tech.net/review/135/ A głośny to on jest?, bo czytałem skrajnie odmienne opinie. to jest inny model ts a qbas kupil eu ten kosztuje ts 159 :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
QbaS Opublikowano 22 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Maja 2004 dostalem model identyczny jak na zdjeciu nie mam oznaczen EU tylko SF-350TS nie wiem czy to wyjatek czy co ale mam identyczny model jak opisywany w linku :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wamak Opublikowano 22 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Maja 2004 Powinien wyglądać ano tak: http://www.bit-tech.net/review/135/ A głośny to on jest?, bo czytałem skrajnie odmienne opinie. to jest inny model ts a qbas kupil eu ten kosztuje ts 159 :wink:Przecież to jest to samo, zobacz na podpis u Qbas'a, zresztą widziałem ten zasilacz sprzedawany jako EU i wyglądał na oko jednakowo. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CthulpiSS Opublikowano 23 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Maja 2004 dostalem jak sie okazalo to jest model SF-350TS czyli Topower wrazenia mieszane - napiecia stabilne ale 12V jest tylko 11,61 - czy ten zasilacz ma potencjometry do regulacji? ale ogolnie bardziej mi sie podoba niz fortron 300W hmm - ale przeca na liniach 5/3,3 ma obxiążalność mniejszą niż FSP 300W dostępne np. na allegro 8O no nie wspominając że FSP z 15A na 12V trzymają te napięcie na poziomie 11,7 - 12 EDIT: ok - doczytałem mobo QbaS'a ... wszystko jasne :D a z koleji ten z http://www.bit-tech.net/review/135/ kosztuje w GB 34funty = 238 PLN - możliwa taka różnica w cenie :?: (kartonik wygląda idetycznie....hmmm) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
QbaS Opublikowano 23 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Maja 2004 nie tylko kartonik :) zasilacz tez :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 24 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Maja 2004 Mam pytanie - czy do was ste3an tez pisze na gg zebyscie nie kupowali zasilacza bo to qpa i stara sie wam wmowic ze jego modecom jest najlepszy a pozniej zaczyna wyzywac was od idiotow i lamerow? mi tylko na forum takie rzeczy pisze :/ nie przejmuj sie, bo czesc ludzi jest fanatcznie zaslepiona czyms i jak to co maja sie krytykuje to zaczyna robic rozne dziwne rzeczy. poza tym w GG masz opcje "zablokuj". wracajac do zasilacza to sam sie nad nim zastanawialem, ale jak mialem kase to nie moglem ich nigdzie dorwac i nadarzyla sie okazja na HK i tez jestem happy. najwazniejsze, zebys Ty byl zadowolony. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
QbaS Opublikowano 24 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Maja 2004 jest lepszy od fortrona 300PNA ale i tak nie starcza - czas zaczac zbierac kase na jakiegos enermaxa 365 :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ste3an Opublikowano 24 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Maja 2004 Mam pytanie - czy do was ste3an tez pisze na gg zebyscie nie kupowali zasilacza bo to qpa i stara sie wam wmowic ze jego modecom jest najlepszy a pozniej zaczyna wyzywac was od idiotow i lamerow? mi tylko na forum takie rzeczy pisze :/ nie przejmuj sie, bo czesc ludzi jest fanatcznie zaslepiona czyms i jak to co maja sie krytykuje to zaczyna robic rozne dziwne rzeczy. poza tym w GG masz opcje "zablokuj". wracajac do zasilacza to sam sie nad nim zastanawialem, ale jak mialem kase to nie moglem ich nigdzie dorwac i nadarzyla sie okazja na HK i tez jestem happy. najwazniejsze, zebys Ty byl zadowolony. opdpieprz sie odemnie gdybys slyszal co za glupoty ten qbas wygadywal to sam bys sie wqrwil zobacz :evil: http://forum.purepc.pl/viewtopic.php?t=73264 :arrow: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 24 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Maja 2004 ......opdpieprz sie odemnie gdybys slyszal co za glupoty ten qbas wygadywal to sam bys sie wqrwil zobacz :evil: http://forum.purepc.pl/viewtopic.php?t=73264 :arrow: do mnie tez sie odezwal i ganil wszystko co nie jest modecomem :lol: dla mnie przypominasz AJDAHO zreszto to samo powiedzialem Ci na GG ;] skonczmy ten temat, bo jestes niereformowalny i tyle. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ste3an Opublikowano 24 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Maja 2004 ......opdpieprz sie odemnie gdybys slyszal co za glupoty ten qbas wygadywal to sam bys sie wqrwil zobacz :evil: http://forum.purepc.pl/viewtopic.php?t=73264 :arrow: do mnie tez sie odezwal i ganil wszystko co nie jest modecomem :lol: dla mnie przypominasz AJDAHO zreszto to samo powiedzialem Ci na GG ;] skonczmy ten temat, bo jestes niereformowalny i tyle. boche 8O przedstawiciel huntkey zasilacze polska sie odezwal :twisted: no prosze czy nie prawda :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 25 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Maja 2004 prosze cie wes sie juz nie odzywaj przynajmniej tam gdzie zagladam :!: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
QbaS Opublikowano 25 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Maja 2004 ste3an - czy wszystkie topiki w ktorych sie odzywasz musza konczyc sie klotnia - wszyscy przeciw tobie?? zacznij zachowywac sie normalnie - ulatwi to czytanie wypowiedzi dotyczacych wlasciwego tematu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ste3an Opublikowano 25 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Maja 2004 ste3an - czy wszystkie topiki w ktorych sie odzywasz musza konczyc sie klotnia - wszyscy przeciw tobie?? zacznij zachowywac sie normalnie - ulatwi to czytanie wypowiedzi dotyczacych wlasciwego tematu a czy ja teraz takie pyskowy spowodowalem :?: :evil: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość PL4Y3R Opublikowano 25 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Maja 2004 buhehehe a domnie nikt sie nie odezwal buu :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m-c Opublikowano 3 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Czerwca 2004 Troszke temat bym chcial zmienic, bo ostatnie 10 postow..... Jakies doswiadczenia ma ktos z Was moze z CHIEFTEC GPS-350BB-101L?? ten ze 120mm wiatrakiem. Test, moze jakis kolega posiada, cokolwiek aby w ciemno nie kupowac.... Bo potrzebuje czegos cichego, do 200pln (mialem Hipera, chcialem woda chlodzic, ale odeslalem bo cos uszkodzony lekko byl;() Istnieje moze jakies forum dyskusyjne o chieftecach? i ile ten chieftec ma wspolnego z delta: http://allegro.pl/show_item.php?item=25967555 ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
QbaS Opublikowano 3 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Czerwca 2004 to ten sam zasilacz - tylko z inna naklejka Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Caminero Opublikowano 3 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Czerwca 2004 Witam mam pytanko odnosnie mojej obecnej zasilki, mianowicie nic nie moge znalezsc o niej w necie: 2N Power Supply MAV-300P parametry to:+3,3V-14A, +5V-30A, +12V-8A, sprzet z podpisu mam podkrecony(procek i grafa), niepokoja mnie napiecia srednie mierzone w MBM5 po kilkunastu h Prime95 i grach wynosza 3,09 4,63 12,56 -13,97 -5,60. Co o tym sadzicie :?: Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość PL4Y3R Opublikowano 6 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Czerwca 2004 te delty sa uzywane Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...